Kruideninfuus ladrôme – afslanking – BIO

Oorspronkelijke prijs was: 3,75€.Huidige prijs is: 3,50€. Incl BTW

Een zachte, lichte en aromatische infusie, met de zoetige en kruidige tonen van kaneel.

Een harmonieuze kruideninfusie, op basis van een subtiele synergie van 7 BIO planten, waaronder:

  • groene thee en blaaswier, traditioneel ingezet om het afslanken te bevorderen, naast een aangepast dieet;
  • berk die de eliminatie en de afslanking bevordert en sporkehout die bijdraagt tot een regelmatige transit ;
  • moerasspirea, traditioneel ingezet om de eliminatie te bevorderen en kaneel voor een vlotte spijsvertering.

Op voorraad

Share
EAN: 3486330106082 Categorieën: ,
Ladrome

Gebruik: 

Een theebuiltje in een tas brengen, met kokend water overgieten en 3 à 5 minuten laten trekken. Drink 2 à 3 tassen per dag, bij voorkeur na de maaltijden, om te genieten van de weldadige werking van deze infusie. Afgeraden voor zwangere en zogende vrouwen en voor kinderen jonger dan 12 jaar. Niet langdurig gebruiken.

Ingrediënten:

Groene thee* (Camellia sinensis), ruwe berk* (Betula pendula), sporkehout* (Frangula alnus), moerasspirea* (Filipendula ulmaria), citroengras* (Cymbopogon citratus), Chinese kaneel* (Cinnamomum aromaticum), blaaswier* (Fucus vesiculosus). (*) Ingrediënten afkomstig van Biologische Landbouw.

 

Merk

Ladrôme

ladrôme laboratorium… is vooral een team van ongeveer 45 mensen die waarden delen en een echte passie voor aromatische en geneeskrachtige planten. Onze wens is om biologische plantaardige welzijnsproducten aan te bieden om voor jezelf te zorgen, op een zinvolle en ecologisch verantwoorde manier. Onze biologische producten zijn verkrijgbaar in apotheken, drogisterijen en biologische winkels - fysiek en online. Wij zijn aanwezig in het veld, luisteren naar onze klanten en voldoen aan hun eisen. Ook gezondheids-, schoonheids- en alternatieve geneeswijzen werken dagelijks met laboratoriumproducten van ladrôme.
Ladrome