Gezondheidswinkel

We vernemen graag jouw mening

Een goede klantenservice staat hoog in ons vaandel. Laat het ons daarom weten als er ergens een probleem is of als je vindt dat er een onontbeerlijk product aan ons gamma ontbreekt.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer inlichtingen of om een afspraak vast te leggen. De winkel is enkel open op afspraak. U kan ons steeds bereiken via kan het Nr 0475 82 36 21 of via mail  info@ofelia.be.

Wanneer ik consultatie doe, reserveer ik alle tijd voor mijn cliënt. Ik neem dan de telefoon niet op. Spreek gerust een boodschap in of stuur mij bij voorkeur een mail. Ik neem zo snel mogelijk contact op met u.

Spoorwegstraat 14
9550 Herzele – Oost-Vlaanderen – België

Telefoon: +32 475 82 36 21
Email: info@ofelia.be

Be 0669.704.133

Website gezondheidspraktijk: https://www.orthofelia.be/.

Over natuurwinkel Ofelia

Natuur en gezondheidswinkel Ofelia biedt een assortiment aan van producten van natuurlijke, biologische of ecologische oorsprong. Deze natuurlijke producten hebben een positieve ondersteunende impact op lichaam en geest.

Ons kostbaarste bezit is immers onze gezondheid!!! Iedereen wil graag oud worden op een gezonde onafhankelijke manier. Bewegen, ontspannen, goede voeding en natuurlijke producten zijn de basis principes voor een goede gezondheid.

Onder natuurlijke producten verstaan we essentiële oliën, kruideninfusen, Bach bloesem, bijenproducten, keukenkruiden, tincturen, supplementen, lichaamsverzorging,… Enkele van onze merken zijn Alphagem, Amanprana, Bee honest, Benfida, Bioamoles, Caere natura, ecover, Ladrôme, Mannavita, Mannavital, Marcus Rohrer, Nutrifyt, Sitael, sjankara, Urtekram, Vitals, Weleda, …. .

Gezondheidswinkel Ofelia zoekt voor u altijd naar de beste oplossing. Naast onze gezondheidswinkel / natuurwinkel biedt onze gezondheidspraktijk ook voetreflexologie en orthomoleculair consult volgens de KPNI gedachtegang aan.

Dank alvast voor het het vertrouwen,

Dirk De Man ( Orthomoleculair therapeut, KPNI therapeut i.o. en voetreflexoloog)

nautuur en gezondheidswinkel ofelia