Kruideninfuus ladrôme – KURKUMA MIX VITALITEIT – BIO

Oorspronkelijke prijs was: 3,75€.Huidige prijs is: 3,50€. Incl BTW

Chinese kaneel bevordert het mentale en fysieke prestatievermogen

Een infusie met een intense smaak, die de kruidige tonen van gember en kurkuma combineert met de warme en prikkelende tonen van zwarte peper. Een harmonieuze kruideninfusie, op basis van een subtiele synergie van 5 BIO kruidige planten, waaronder:

  • kurkuma, die bijdraagt tot een positieve en evenwichtige mentale instelling;
  • gember en kaneel, die stimulerende en aansterkende eigenschappen vertonen en zo vermoeidheid afhouden; waarbij kaneel ook over aanzienlijke antioxiderende eigenschappen beschikt ;
  • zwarte peper, die een verkwikkende werking uitoefent en kruidnagel dat gekend is om zijn antioxiderende werking.

Op voorraad

Share
EAN: 3486330106068 Categorieën: ,
Ladrome

Gebruik: 

Een theebuiltje in een tas brengen, met kokend water overgieten en 3 à 5 minuten laten trekken. Drink 2 tassen per dag, bij voorkeur in de ochtend, om te genieten van de weldadige werking van deze infusie.

Ingrediënten:

Kurkuma* (Curcuma longa) 45%, gember* (Zingiber officinale), Chinese kaneel* (Cinnamomum aromaticum), zwarte peper* (Piper nigrum), kruidnagel* (Syzygium aromaticum). (*) Ingrediënten afkomstig van Biologische Landbouw

 

Merk

Ladrôme

ladrôme laboratorium… is vooral een team van ongeveer 45 mensen die waarden delen en een echte passie voor aromatische en geneeskrachtige planten. Onze wens is om biologische plantaardige welzijnsproducten aan te bieden om voor jezelf te zorgen, op een zinvolle en ecologisch verantwoorde manier. Onze biologische producten zijn verkrijgbaar in apotheken, drogisterijen en biologische winkels - fysiek en online. Wij zijn aanwezig in het veld, luisteren naar onze klanten en voldoen aan hun eisen. Ook gezondheids-, schoonheids- en alternatieve geneeswijzen werken dagelijks met laboratoriumproducten van ladrôme.
Ladrome