Kruideninfuus ladrôme – LEVER & GALWEGEN – BIO

Oorspronkelijke prijs was: 3,75€.Huidige prijs is: 3,50€. Incl BTW

Een frisse en aangename kruideninfusie met een dominante muntsmaak, gekoppeld aan de subtiele aromatische tonen van rozemarijn. Een harmonieuze kruideninfusie, op basis van een subtiele synergie van 5 BIO planten, waaronder:

  • paardenbloem, die bijdraagt tot het behoud van een vlotte eliminatie via de lever en urinewegen;
  • mariadistel, traditioneel ingezet als draineur van de lever en om bij te dragen tot een gezonde leverfunctie
  • stinkende gouwe, die bijdraagt tot een gezonde leverfunctie en tot de lichaamszuivering
  • pepermunt en rozemarijn, die bijdragen tot een vlotte spijsvertering.

Op voorraad

Share
EAN: 3486330106044 Categorieën: ,
Ladrome

LEVER EN GALWEGEN met mandarijnsmaak is een synergie van 5 planten, waarvan Paardenbloem en Pepermunt een goede vertering bevorderen en Mariadistel bijdraagt aan een goede lever- en galfunctie.

Gebruik: 

Een theebuiltje in een tas brengen, met kokend water overgieten en 3 à 5 minuten laten trekken. Drink 2 à 3 tassen per dag om te genieten van de weldadige werking van deze infusie. Afgeraden voor kinderen. Niet langer dan 6 weken gebruiken zonder medisch advies.

Ingrediënten:

Paardenbloem (Taraxacum officinale), mariadistel (Silybum marianum), pepermunt (Mentha piperita), rozemarijn (Rosmarinus officinalis), artisjok (Cynara scolymus), agave-extract, essentiële olie van zoete sinaasappel (Citrus sinensis).

 

Merk

Ladrôme

ladrôme laboratorium… is vooral een team van ongeveer 45 mensen die waarden delen en een echte passie voor aromatische en geneeskrachtige planten. Onze wens is om biologische plantaardige welzijnsproducten aan te bieden om voor jezelf te zorgen, op een zinvolle en ecologisch verantwoorde manier. Onze biologische producten zijn verkrijgbaar in apotheken, drogisterijen en biologische winkels - fysiek en online. Wij zijn aanwezig in het veld, luisteren naar onze klanten en voldoen aan hun eisen. Ook gezondheids-, schoonheids- en alternatieve geneeswijzen werken dagelijks met laboratoriumproducten van ladrôme.
Ladrome