MSM – 500 gram – Gewrichten en spieren – Nutriphyt

Oorspronkelijke prijs was: 38,90€.Huidige prijs is: 35,20€. Incl BTW

MSM

OptiMSM®: hoog kwalitatieve en goed opneembare bron van zwavel.

 • Hoog kwalitatieve en pure bron van zwavel, met een gegarandeerde zuiverheid van minimaal 99.8% dankzij een uniek meertraps distillatie proces;
 • Een natuurlijke zwavelverbinding.
Share
EAN: 5430000149303 Categorieën: , ,
nutriphyt

OptiMSM®: hoog kwalitatieve en goed opneembare bron van zwavel. MSM is een product met methylsulfonylmethaan in een uitstekend opneembare vorm, als hoog kwalitatieve en zuivere bron van zwavel.

Deze MSM is geselecteerd om zijn hoge kwaliteit en zuiverheid en wordt uitstekend door het lichaam opgenomen. Door het uniek productieproces, via distillatie in meerdere trappen, kan een uiterst zuiver product gegarandeerd worden.

CLEAN LABEL

Vrij van synthetische kleur- en hulpstoffen.

NUTRITIONELE INFORMATIE PER POT VAN 500 GRAM

OptiMSM® (methylsulfonylmethaan) 500 g

DOSERING

1 tot 2 koffielepels per dag

INNAME

Bij mengen in vloeistof: best oplosbaar in water of vloeistof op kamertemperatuur / lauw.

GEBRUIK

 • Indien nodig gebruik opbouwen van 1⁄2 tot 2 koffielepels per dag.
 • Onderhoudsdosis: 1⁄2 koffielepel per dag

VOORZORG

Niet gebruiken tijdens de zwangerschap en borstvoeding.

Meer informatie
CNK 3098-167
EAN 5430000149303
Notificatienr. AS 1404/5

Dit voedingssupplement is vrij van gluten.

Dit voedingssupplement bevat geen lactose.

Dit voedingssupplement is sojavrij.

Dit product bevat geen dierlijke ingrediënten. Er zijn geen dierlijke hulpstoffen gebruikt bij het productieproces, noch werden dieren gebruikt bij het testen van onze producten. Bijgevolg is dit product geschikt voor mensen die een veganistisch eetpatroon hanteren.

Dit product mag niet gebruikt worden tijdens de zwangerschap. 

 • Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gezonde levensstijl en een evenwichtige voeding, maar kunnen wel een goede aanvulling zijn.
 • De dagelijkse dosering niet overschrijden
 • Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren.
 • Kinderen altijd verwijzen naar het advies van een gespecialiseerde arts of orthomoleculaire therapeut
 • Raadpleeg een arts, apotheker of therapeut alvorens supplementen te gebruiken in geval van medicijngebruik, ziekte en gebruik bij kinderen
 • Dit product is geen geneesmiddel maar een gezondheidsproduct
 • Dit vervangt niet de behandeling van een arts.
 • Op een koele, droge en donkere plaats bewaren.

Merk

Nutriphyt

Nutriphyt is een gerenommeerd Belgisch bedrijf en biedt u een breed assortiment natuurlijke en zuivere gezondheidsproducten. Producten die de code van de natuur in zich dragen en die het lichaam tot diep in de cellen verzorgen en voeden. Waarvan de nutriënten zijn samengebracht in een optimale synergie en die het resultaat zijn van een diepgaande studie naar werkelijke gezondheid. Voor Nutriphyt is de gezondheid van alle mensen top prioriteit. Vanuit een oorzaakgerichte aanpak, in plaats van een symptomatische aanpak, werden onze voedingssupplementen ontwikkeld. Aandoeningen zijn vaak het resultaat van een tekort aan nutriënten. Alsook, wordt de oorzaak van chronische ziekten in realiteit zelden aangepakt, waardoor ze enkel symptomatisch behandeld worden. Vanuit die optiek werden de voedingssupplementen van Nutriphyt ontwikkeld. Onze producten voorkomen deze tekorten en ondersteunen het lichaam tot in de kern. Op die manier kunnen we aandoeningen van bij het prille begin onderdrukken en zelfs voorkomen. Onze producten worden volledig in-house ontwikkeld door gekwalificeerde medewerkers. Enkel zo kunnen we garanderen dat alles volgens puur wetenschappelijke inzichten wordt ontwikkeld. Daarnaast garanderen we ook dat alle gezondheidsproducten volledig natuurlijk zijn en streven we ernaar om ons volledige gamma 'clean label' te maken. Een zo zuiver mogelijk, natuurlijk product om je lichaam ultiem te ondersteunen, dat is Nutriphyt.
nutriphyt