Resveratrol – 60 capsules – antioxidanten

39,00 Incl BTW

Antioxidantencomplex in plantaardige capsules, geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Op voorraad

Share
EAN: 5404030710055 Categorieën: , ,

Productomschrijving

Resveratrol, quercetine en andere polyfenolen

Polyfenolen zijn voedingsstoffen die alleen in planten en plantaardige voedingsmiddelen zitten, vooral in groenten, fruit, kruiden, specerijen, noten, zaden, peulvruchten, koffie en thee.

Resveratrol is een polyfenol die vooral in rode druiven, rode wijn, bessen, cacao en pinda’s zit. Resveratrol behoort tot de fytoalexinen. Dat zijn stoffen die een plant aanmaakt om zich te beschermen tegen schimmels, virussen, bacteriën, insecten en ultraviolette straling.

Quercetine is ook een polyfenol, met name een flavonoïde, die vooral in rode uien, appels, druiven, bessen, groene en zwarte thee en rode wijn zit.

Resveratrol komt in de voeding voor in verschillende vormen: trans-resveratrol, cis-resveratrol en dihydro-resveratrol. Trans-resveratrol is het meest aanwezig, stabieler en heeft de sterkste werking. Cis-resveratrol is minder stabiel, het wordt in de darmen sneller in afbraakproducten (metabolieten). Dihydro-resveratrol is een afbraakproduct van cis- en trans-resveratrol. Alle deze vormen van resveratrol werken samen en ook de metabolieten zijn belangrijk.

Benfida Resveratrol plus bevat een combinatie van gestandaardiseerde resveratrolrijke plantenextracten: de Japanse Duizendknoop (Polygonum cuspidatum) en druivenpitextract (Vitis vinifera). De volledige plantenextracten bevatten resveratrol in al zijn vormen, maar ook veel andere polyfenolen en flavonoïden die samen een sterker en veelzijdiger effect hebben.

Benfida Resveratrol plus bevat ook quercetine in de vorm van het goed opneembare Quercefit®. Quercetine wordt beter opgenomen wanneer er ook vetten aanwezig zijn in de voeding. Quercefit® is een gepatenteerd extract waarin quercetine gebonden aan fosfolipiden is. Dat zijn vetachtige stoffen die ingebouwd kunnen worden in alle cellen in het lichaam. Door de binding van quercetine aan fosfolipiden ontstaat een zogenaamd fytosoom, dat gemakkelijk wordt opgenomen in de cellen en daar de quercetine vrijgeeft.

Benfida Resveratrol plus is een plantaardige capsule en geschikt voor vegetarische en veganisten.

Ingrediënten

Resveratrol, druivenpitextract & quercetine

Samenstelling per capsule

Japanse duizendknoop (Polygonum cuspidatum, Fallopia japonica) extract met 95 % resveratrol: 250 mg per capsule 263 mg
Druivenpitextract (Vitis vinifera) met 95% polyfenolen 100 mg
Quercetine (Quercefit®, quercetine gebonden aan fosfolipiden) 50 mg
413 mg

Andere ingrediënten: antiklontermiddel (rijstmeel), stabilisator (glyceroldibehenaat), plantaardige capsule

Extra informatie

Gewicht 0.060 kg

Belgisch product

Alle producten van Benfida worden onderzocht, ontwikkeld en geproduceerd in Belgische labo’s.

Merk

Benfida

Benfida biedt voedingssupplementen aan voor wie voluit in het leven wil staan en daarbij het beste van de natuur wil inzetten. We onderscheiden ons door hoogkwalitatieve producten die met zorg en op basis van recent wetenschappelijk onderzoek zijn samengesteld. Ons assortiment is geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Resveratrol – 60 capsules – antioxidanten” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *