Puracress pro – 60 capsules – immuniteit ondersteunend

Oorspronkelijke prijs was: 42,00€.Huidige prijs is: 38,00€. Incl BTW

100 % gevriesdroogde waterkers

100 % vrij van additieven, vulstoffen en conserveringsmiddelen

EXP (vervaldatum): eind december 2023

Puracress, waterkers bevat 60 capsules per verpakking. U kunt hiermee een maand verder wanneer u de aanbovelen hoeveelheid van 2 capsules per dag neemt.

Op voorraad

Share
EAN: 5404030710185 Categorieën: , ,

Waterkers (Nasturtium officinale) is een plant van de cruciferen familie van de kruisbloemigen, waartoe ook broccoli, koolsoorten, mosterd en rucola behoren. Waterkers is de absolute krachtpatser onder de groenten en fruit.

Puracress Pro bevat puur biologisch geteelde waterkers. De waterkers wordt gevriesdroogd, zodat alle voedingsstoffen behouden blijven. Het is een plantaardige capsule die geschikt is voor vegetariërs en veganisten.

Gebruik

2 x 1 capsule per dag

Samenstelling

Waterkersextract

Samenstelling per dagdosis (2 capsules)

Waterkers (Nasturtium officinale) 100 % gevriesdroogde biologische waterkers
600 mg

Ingrediënten: Witte waterkers (Nasturtium officinale), hydroxypropylmethylcellulose (capsule)

Productinformatie

NUT: PL 4227/11
CNK: 4275541
EAN: 5404030710185

Waarschuwing

De aanbevolen dagelijkse portie niet overschrijden. Buiten bereik van jonge kinderen bewaren. Dit voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl gebruikt worden. Op een koele, droge en donkere plaats bewaren.

Merk

Benfida

Benfida biedt voedingssupplementen aan voor wie voluit in het leven wil staan en daarbij het beste van de natuur wil inzetten. We onderscheiden ons door hoogkwalitatieve producten die met zorg en op basis van recent wetenschappelijk onderzoek zijn samengesteld. Ons assortiment is geschikt voor vegetariërs en veganisten.