CHRYSSIL – leverfunctie

31,90 Incl BTW

Ondersteunt de normale leverfunctie1, met antioxidanten2.

  • 1Silybum marianum (mariadistel) ondersteunt de normale leverfunctie;
  • 2Silybum marianum bevat net als Chrysanthellum americanum (chrysant) antioxidatieve eigenschappen;
  • Hoogwaardig kruidenpreparaat met gereduceerd L-Glutathion.

Op voorraad

Expiry Date: 1 April 2024

Share
EAN: 5430000149570 Categorieën: , ,
nutriphyt

Natuurlijke ondersteuning van de normale leverfunctie1, met antioxidanten2. Chryssil is een voedingssupplement met een uitgekiende formule van hoogwaardige plantenextracten, ter ondersteuning van de normale leverfunctie1, met specifieke antioxidatieve eigenschappendie helpen om de cellen te beschermen tegen oxidatieve stress.

De mariadistel is een plant die voorkomt in Zuid-Europa, het Midden-Oosten en Noord-Afrika. De wetenschappelijke naam is Carduus marianus ofwel Silybum marianum.

MARIADISTEL

Al in de oude kruidengeneeskunde waren de zaden van de mariadistel (Silybum marianum) populair. De zaden werden gezien als de meest krachtige bron van de bijzondere eigenschappen van de mariadistel zoals zijn antioxidatieve werking.

SILYMARIN

De zaden van de mariadistel bevat bijzondere stoffen als silydianine, silybine en silychristine; samen silymarin genoemd. 200 – 400 mg silymarin per dag draagt bij tot het behoud van een normale leverfunctie.

CHRYSANTHELLUM

Chrysanthellum americanum behoort tot de asters en komt oorspronkelijk voor in Zuid-Amerika en Afrika.

GLUTATHION

Glutathion is gekozen ter aanvulling op de extracten. Glutathion is een zwavelhoudend eiwit dat uit de drie aminozuren L-cysteïne, L-glycine en L-methionine is opgebouwd.

CLEAN LABEL

Vrij van synthetische kleur- en hulpstoffen. Met enkel natuurlijke hulpstoffen en in plantaardige capsules. Kleurverschillen zijn normaal en doen geen afbreuk aan de werking.

Samenstelling:

Mariadistel (Silybum marianum) 300 mg
Chrysant (Chrysanthellum americanum) 300 mg
L-Glutathion 40 mg

INGREDIËNTEN: Mariadistel (Silybum marianum), Chrysant (Chrysanthellum americanum), Rijstextract (Oryza sativa), L-Glutathion, Geleermiddel: Plantaardige capsule.

Gebruik:

CHRYSSIL

 

DOSERING

2 capsules per dag

SLIKPROBLEMEN?

De capsule mag geopend worden en vermengd worden in een vloeistof.

VOORZORG

Te gebruiken vanaf 6 jaar. Niet gebruiken tijdens de zwangerschap en borstvoeding. Vraag raad aan uw arts of apotheker.

Meer informatie
CNK 3790-672
Notificatienr. PL/AS 788/9
EAN 5430000149570

Merk

Nutrifyt

Nutriphyt is een gerenommeerd Belgisch bedrijf en biedt u een breed assortiment natuurlijke en zuivere gezondheidsproducten. Producten die de code van de natuur in zich dragen en die het lichaam tot diep in de cellen verzorgen en voeden. Waarvan de nutriënten zijn samengebracht in een optimale synergie en die het resultaat zijn van een diepgaande studie naar werkelijke gezondheid. Voor Nutriphyt is de gezondheid van alle mensen top prioriteit. Vanuit een oorzaakgerichte aanpak, in plaats van een symptomatische aanpak, werden onze voedingssupplementen ontwikkeld. Aandoeningen zijn vaak het resultaat van een tekort aan nutriënten. Alsook, wordt de oorzaak van chronische ziekten in realiteit zelden aangepakt, waardoor ze enkel symptomatisch behandeld worden. Vanuit die optiek werden de voedingssupplementen van Nutriphyt ontwikkeld. Onze producten voorkomen deze tekorten en ondersteunen het lichaam tot in de kern. Op die manier kunnen we aandoeningen van bij het prille begin onderdrukken en zelfs voorkomen. Onze producten worden volledig in-house ontwikkeld door gekwalificeerde medewerkers. Enkel zo kunnen we garanderen dat alles volgens puur wetenschappelijke inzichten wordt ontwikkeld. Daarnaast garanderen we ook dat alle gezondheidsproducten volledig natuurlijk zijn en streven we ernaar om ons volledige gamma 'clean label' te maken. Een zo zuiver mogelijk, natuurlijk product om je lichaam ultiem te ondersteunen, dat is Nutriphyt.
nutriphyt

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “CHRYSSIL – leverfunctie” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *