CURMAC – menopauze – stress – Nutriphyt

Oorspronkelijke prijs was: 34,90€.Huidige prijs is: 31,41€. Incl BTW

Ondersteunt naast het mentaal evenwicht en de vitaliteit1 ook de urinaire gezondheid2 en menopauzale overgang3.

 • 1Maca (Lepidium meyenii) draagt bij tot een goed mentaal evenwicht en het behoud van de vitaliteit;
 • 2Cucurbita pepo ondersteunt de gezondheid van de onderste urinewegen;
 • 3Maca versterkt tevens het lichaam tijdens de menopauze.

Op voorraad

Share
nutriphyt

Ondersteunt naast het mentaal evenwicht en de vitaliteit1 ook de urinaire gezondheid2 en menopauzale overgang3. Curmac is een voedingssupplement met een uitgekiende formule die bestaat uit hoogwaardige plantenextracten van Maca (Lepidium meyenii) en Pompoenpitten (Cucurbita pepo).

Maca, of de Latijnse naam Lepidium meyenii, is een wintervaste plant die behoort tot de familie van de kruisbloemigen. De plant is inheems in het Andesgebergte waar ze kan overleven, omdat ze bestand is tegen de extreme en wisselende omstandigheden van ijzige koude tot meedogenloze zonnestraling. Van deze plant wordt de wortelknol al duizenden jaren door de oorspronkelijke Peruaanse bevolking benut als volksmedicijn en voeding.

MACA EN POMPOENPITTEN CURMAC – menopauze – stress – Nutriphyt

Curmac bevat ook een extract van pompoenpitten (Cucurbita pepo), als aanvulling op het maca-extract uit de wortelknol, ter ondersteuning van gezonde onderste urinewegen.

CLEAN LABEL CURMAC – menopauze – stress – Nutriphyt

Vrij van synthetische kleur- en hulpstoffen. Met enkel natuurlijke hulpstoffen en met (natuurlijke) coating voor neutralisatie van de smaak.
Kleurverschillen zijn normaal en doen geen afbreuk aan de werking.

NUTRITIONELE INFORMATIE PER DAGDOSIS VAN 2 TABLETTEN

Maca (Lepidium meyenii) 500 mg
Pompoen (Cucurbita pepo) 500 mg

INGREDIËNTEN: Vulstof: Microkristallijne cellulose, Maca (Lepidium meyenii), Pompoen (Cucurbita pepo), Antiklontermiddel: Siliciumdioxide, Coating (Geleermiddel: Hypromellose, Emulgator: Glycerine), Glansmiddel: Stearinezuur.

DOSERING CURMAC – menopauze – stress – Nutriphyt

2 tabletten per dag

SLIKPROBLEMEN?

 • De tablet kan in tweeën gebroken worden.
 • De tablet mag fijn gekauwd worden.
 • De tablet mag met een pillenvergruizer worden fijn gemaakt en vermengd met voeding of vloeistof.

VOORZORG CURMAC – menopauze – stress – Nutriphyt

Niet gebruiken tijdens de zwangerschap en borstvoeding.

Meer informatie
CNK 3704-954
EAN 5430000149549
Notificatienr. PL 788/4

Dit voedingssupplement is vrij van gluten.

Dit voedingssupplement bevat geen lactose.

Dit voedingssupplement is sojavrij.

Dit product bevat geen dierlijke ingrediënten. Er zijn geen dierlijke hulpstoffen gebruikt bij het productieproces, noch werden dieren gebruikt bij het testen van onze producten. Bijgevolg is dit product geschikt voor mensen die een veganistisch eetpatroon hanteren.

Dit product mag niet gebruikt worden tijdens de zwangerschap.

Dit product mag niet gebruikt worden tijdens de borstvoeding.

Ja, dit product is clean label. Dat betekent dat dit product vrij is van synthetische kleur- en hulpstoffen. Het bevat enkel natuurlijke hulpstoffen en in geval van een coating voor neutralisatie van de smaak is ook deze natuurlijk. Kleurverschillen zijn normaal en doen geen afbreuk aan de werking.

 • Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gezonde levensstijl en een evenwichtige voeding, maar kunnen wel een goede aanvulling zijn.
 • De dagelijkse dosering niet overschrijden
 • Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren.
 • Kinderen altijd verwijzen naar het advies van een gespecialiseerde arts of orthomoleculaire therapeut
 • Raadpleeg een arts, apotheker of therapeut alvorens supplementen te gebruiken in geval van medicijngebruik, ziekte en gebruik bij kinderen
 • Dit product is geen geneesmiddel maar een gezondheidsproduct
 • Dit vervangt niet de behandeling van een arts.
 • Op een koele, droge en donkere plaats bewaren.

Merk

Nutriphyt

Nutriphyt is een gerenommeerd Belgisch bedrijf en biedt u een breed assortiment natuurlijke en zuivere gezondheidsproducten. Producten die de code van de natuur in zich dragen en die het lichaam tot diep in de cellen verzorgen en voeden. Waarvan de nutriënten zijn samengebracht in een optimale synergie en die het resultaat zijn van een diepgaande studie naar werkelijke gezondheid. Voor Nutriphyt is de gezondheid van alle mensen top prioriteit. Vanuit een oorzaakgerichte aanpak, in plaats van een symptomatische aanpak, werden onze voedingssupplementen ontwikkeld. Aandoeningen zijn vaak het resultaat van een tekort aan nutriënten. Alsook, wordt de oorzaak van chronische ziekten in realiteit zelden aangepakt, waardoor ze enkel symptomatisch behandeld worden. Vanuit die optiek werden de voedingssupplementen van Nutriphyt ontwikkeld. Onze producten voorkomen deze tekorten en ondersteunen het lichaam tot in de kern. Op die manier kunnen we aandoeningen van bij het prille begin onderdrukken en zelfs voorkomen. Onze producten worden volledig in-house ontwikkeld door gekwalificeerde medewerkers. Enkel zo kunnen we garanderen dat alles volgens puur wetenschappelijke inzichten wordt ontwikkeld. Daarnaast garanderen we ook dat alle gezondheidsproducten volledig natuurlijk zijn en streven we ernaar om ons volledige gamma 'clean label' te maken. Een zo zuiver mogelijk, natuurlijk product om je lichaam ultiem te ondersteunen, dat is Nutriphyt.
nutriphyt