ARTRISOL – spieren en gewrichten

18,20 Incl BTW

Melk-crème voor alledaags comfort van spieren en gewrichten.

  • Alledaags comfort voor spieren en gewrichten;
  • Gaultheria procumbens, Jojoba en Rosmarinus officinalis werken ontstekingswerend;
  • Gaultheria procumbens is daarnaast ook pijnstillend en spieropwarmend;
  • Rosmarinus officinalis is verder nog gekend voor het verlichten van spier- en gewrichtspijn.

 

Share
nutriphyt

Melk-crème voor alledaags comfort van spieren en gewrichten. Artrisol is uitermate geschikt voor het inmasseren van spieren en gewrichten. Deze bestaat uit 15% etherische oliën die gekend zijn voor hun heilzame invloed op spieren en gewrichten.

  • KAMFERLAURIER

Cinnamomum camphora, de kamferboom oftewel kamferlaurier, komt voor in Zuid-China, Formosa, Ceylon, India, Java en Sumatra. Het is een fraaie boom met blijvende glanzende lichtgroene bladeren die behoort tot de laurierachtigen. De gehele boom, hout en bladeren zijn rijk aan olie die onder invloed van zuurstof overgaat in kamfer.

  • WINTERGREEN

Een belangrijke inhoudsstof is Gaultheria procumbens oftewel wintergreen. De etherische olie bevat vooral methylsalicylaat.

  • JOJOBAOLIE

Bij kamertemperatuur wordt de olie vloeibaar, Jojobaolie heeft een gele kleur,  is niet vet en heeft amper geur.De olie is afkomstig van zaden van de jojobastruik, deze groeit o.a. in Amerika & Midden-Amerika.

  • MUSKAATSALIE

Salvia sclarea, scharlei of muskaatsalie is een bekende plant met grote bladeren en tweelippige witte, paarse of roze bloemen. De etherische olie, met zijn zoete nootachtige geur, wordt gewonnen uit de bladeren en de bloemtoppen. Deze muskaatolie is kleurloos tot geel en bevat vooral linalool en linalylacetaat.

  • LAURUS NOBILIS

Deze maakt deel uit van de laurierfamilie (Lauraceae) en is afkomstig uit landen zoals Turkije, Georgië en Griekenland in het Oostelijke deel van het Middellandse Zeegebied.

  • ROSMARINUS OFFICINALIS

Rosmarinus officinalis oftewel rozemarijn is een houtige winterharde groenblijvende plant met kleine violet-witte bloemen. Vroeger kon je deze vooral vinden aan de noordelijke kusten van de Middellandse Zee, ondertussen wordt deze in Spanje, Frankrijk, Portugal, Marokko en Tunesië intensief gekweekt.

Samenstelling:

Etherische oliën 15% (Gaultheria procumbens, Salvia sclarea, Rosmarinus officinalis, Cinnamomum camphora).
Excipiënt: cetostearylalcohol, cetylalcohol, palmitinezuur, stearinezuur, oliezuur, linolzuur, arachidonzuur, kokosolie, jojobaolie, aqua conservans, glycerine.

Gebruik:

Een dunne laag aanbrengen op het gewenste lichaamsdeel. Doorgaans 2 maal per dag en maximaal 6 maal per dag.

De vloeibare textuur van Artrisol is uitermate geschikt voor het inmasseren van pijnlijke spieren en gewrichten. De niet vette textuur, dringt snel in de huid en laat geen vlekken na.

VOORZORG

Enkel uitwendig gebruik. Mond, ogen en intieme delen vermijden. Gebruik staken indien er irritatie optreedt. Buiten het bereik van kinderen houden.

CNK2309-458

Notificatienr.NVTE

AN5430000149020

Merk

Nutriphyt

Nutriphyt is een gerenommeerd Belgisch bedrijf en biedt u een breed assortiment natuurlijke en zuivere gezondheidsproducten. Producten die de code van de natuur in zich dragen en die het lichaam tot diep in de cellen verzorgen en voeden. Waarvan de nutriënten zijn samengebracht in een optimale synergie en die het resultaat zijn van een diepgaande studie naar werkelijke gezondheid. Voor Nutriphyt is de gezondheid van alle mensen top prioriteit. Vanuit een oorzaakgerichte aanpak, in plaats van een symptomatische aanpak, werden onze voedingssupplementen ontwikkeld. Aandoeningen zijn vaak het resultaat van een tekort aan nutriënten. Alsook, wordt de oorzaak van chronische ziekten in realiteit zelden aangepakt, waardoor ze enkel symptomatisch behandeld worden. Vanuit die optiek werden de voedingssupplementen van Nutriphyt ontwikkeld. Onze producten voorkomen deze tekorten en ondersteunen het lichaam tot in de kern. Op die manier kunnen we aandoeningen van bij het prille begin onderdrukken en zelfs voorkomen. Onze producten worden volledig in-house ontwikkeld door gekwalificeerde medewerkers. Enkel zo kunnen we garanderen dat alles volgens puur wetenschappelijke inzichten wordt ontwikkeld. Daarnaast garanderen we ook dat alle gezondheidsproducten volledig natuurlijk zijn en streven we ernaar om ons volledige gamma 'clean label' te maken. Een zo zuiver mogelijk, natuurlijk product om je lichaam ultiem te ondersteunen, dat is Nutriphyt.
nutriphyt