Kruideninfuus ladrôme – SPIJSVERTERING – BIO

Oorspronkelijke prijs was: 3,75€.Huidige prijs is: 3,50€. Incl BTW

Een zachte en zoetige infusie met frisse en anijsachtige tonen.

Een harmonieuze kruideninfusie, op basis van een subtiele synergie van 6 BIO planten, waaronder:

  • citroenmelisse, anijs en gentiaan die bijdragen tot het spijsverteringscomfort;
  • kamille die een zware spijsvertering verlicht en winderigheid vermindert;
  • pepermunt en steranijs die de spijsvertering bevorderen en ontspannen bij krampen.

Op voorraad

Share
EAN: 3486330106051 Categorieën: ,
Ladrome

Gebruik: 

Een theebuiltje in een tas brengen, met kokend water overgieten en 3 à 5 minuten laten trekken. Drink 2 à 3 tassen per dag, bij voorkeur na de maaltijden, om te genieten van de weldadige werking van deze infusie.

Ingrediënten:

Citroenmelisse* (Melissa officinalis), pepermunt* (Mentha piperita), kamille* (Matricaria chamomilla), anijs* (Pimpinella anisum), steranijs* (Illicium verum), gele gentiaan* (Gentiana lutea). (*) Ingrediënten afkomstig van Biologische Landbouw.

 

Merk

Ladrôme

ladrôme laboratorium… is vooral een team van ongeveer 45 mensen die waarden delen en een echte passie voor aromatische en geneeskrachtige planten. Onze wens is om biologische plantaardige welzijnsproducten aan te bieden om voor jezelf te zorgen, op een zinvolle en ecologisch verantwoorde manier. Onze biologische producten zijn verkrijgbaar in apotheken, drogisterijen en biologische winkels - fysiek en online. Wij zijn aanwezig in het veld, luisteren naar onze klanten en voldoen aan hun eisen. Ook gezondheids-, schoonheids- en alternatieve geneeswijzen werken dagelijks met laboratoriumproducten van ladrôme.
Ladrome