Kruideninfuus ladrôme – STOELGANG – BIO

3,50 Incl BTW

Een aromatische infusie, met kruidige tonen van gember (en kardamom) en anijsachtige tonen van venkel en anijs.

Een harmonieuze kruideninfusie, op basis van een subtiele synergie van 6 BIO planten, waaronder:

  • sporkehout die de stoelgang bevordert;
  • anijs en senna die bijdragen tot een vlotte transit;
  • venkel die bijdraagt tot het spijsverteringscomfort en verlicht bij winderigheid en krampen.

Op voorraad

Share
EAN: 3486330106075 Categorieën: ,
Ladrome

Gebruik: 

Een theebuiltje in een tas brengen, met kokend water overgieten en 3 à 5 minuten laten trekken. Drink 2 à 3 tassen per dag, bij voorkeur na de maaltijden, om te genieten van de weldadige werking van deze infusie. Afgeraden voor zwangere en zogende vrouwen en voor kinderen jonger dan 12 jaar. Niet langdurig gebruiken.

Ingrediënten:

Sporkehout* (Frangula alnus), vlierbes* (Sambucus nigra), venkel* (Foeniculum vulgare), anijs* (Pimpinella anisum), senna* (Senna alexandrina), kardamom* (Elettaria cardamomum), agave-extract*, essentiële olie van gember* (Zingiber officinale), wortelstok van gember* (Zingiber officinale). (*) Ingrediënten afkomstig van Biologische Landbouw.

 

Merk

Ladrôme

ladrôme laboratorium… is vooral een team van ongeveer 45 mensen die waarden delen en een echte passie voor aromatische en geneeskrachtige planten. Onze wens is om biologische plantaardige welzijnsproducten aan te bieden om voor jezelf te zorgen, op een zinvolle en ecologisch verantwoorde manier. Onze biologische producten zijn verkrijgbaar in apotheken, drogisterijen en biologische winkels - fysiek en online. Wij zijn aanwezig in het veld, luisteren naar onze klanten en voldoen aan hun eisen. Ook gezondheids-, schoonheids- en alternatieve geneeswijzen werken dagelijks met laboratoriumproducten van ladrôme.
Ladrome