Element VUUR – Gemmotherapie Alphagem – (50ml) – Energetische organen: hart, de dunne darm, de hartmeridiaan. De geassocieerde emotie is vreugde.

Oorspronkelijke prijs was: 26,20€.Huidige prijs is: 24,90€. Incl BTW

Element Vuur

Brengt de energie van uw element Vuur in evenwicht.

Gekoppelde energetische organen: het hart, de dunne darm, de hartmeridiaan en de drievoudige verwarmermeridiaan.

De geassocieerde emotie is vreugde.

Dit complex moet tijdens het seizoen van de Chinese zomer worden ingenomen (5 mei tot 5 augustus).

Op voorraad

Share
Alphagem

Productbeschrijving van AlphaGem Acugem-Vuur Zomer Biologisch

Toepassing van AlphaGem Acugem-Vuur Zomer Biologisch:

Acugem-Vuur zomer (5 mei tot 5 augustus), hart, dunne darm, hartmeridiaan en drievoudige verwarmermeridiaan. Maceraat van bio knoppen.
Gemmotherapie gewijd aan de traditionele Chinese geneeskunde en haar 5 elementen.

Samenstelling van AlphaGem Acugem-Vuur Zomer Biologisch:

Elke druppel bevat:

 • Meidoorn (Crataegus laevigata)
 • Zwarte bes (Ribes nigrum)
 • Populier (Popules Nigra)
 • Citroenboom (Citrus limonia)

Ingrediënten van AlphaGem Acugem-Vuur Zomer Biologisch:

 • Plantaardige glycerine*, Alcohol* (35%), Water, Meidoorn-, Zwarte bes- en Populierknoppen, jonge Citroenboomschors.
  * = Van biologische afkomst.

Gebruik van AlphaGem Acugem-Vuur Zomer Biologisch:

 • Dit complex moet tijdens het seizoen van de Chinese zomer worden ingenomen (5 mei tot 5 augustus).
 • Doorgaans 5 druppels 3 maal per dag (tenzij anders aangegeven op de verpakking of anders geadviseerd door uw arts, apotheker of therapeut)e aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
 • Gebruik tussen de maaltijden en aangelegd met een klein beetje bronwater
 • Niet geschikt voor kinderen onder de 18 jaar.
 • Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik, ziekte en gebruik bij kinderen.
 • Voedingssupplementen van AlphaGem gemmotherapie zijn geen vervanging van een gezonde levensstijl en een evenwichtige voeding, maar kunnen wel een goede aanvulling zijn.
 • Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren.

5 425038 960693

50 ml (GEAC50FEU)

Merk

Alphagem

ALPHAGEM is het eerste assortiment wetenschappelijke gemmotherapie We willen de kennis van de therapeutische principes van toppen vergroten en onze gebruikers de mogelijkheid geven om een ​​weloverwogen keuze te maken. Daarom stellen we de flavonoïde-analyses van elk van onze batches beschikbaar. De resultaten van deze analyses zijn in overeenstemming met de normen van de International Association of Gemmotherapy. Hierdoor is ALPHAGEM het eerste merk dat de kwaliteit van zijn toppen op een wetenschappelijke manier aantoont. De KWALITEIT van onze producten... wordt gegarandeerd door kwaliteitscontroles in de verschillende stadia van het productieproces en door strenge controle van het oogstproces van de knoppen. We hebben ons eigen toeleveringsnetwerk, wiens missie het is om de toppen in hun optimale ontwikkelingsfase te oogsten wanneer de toppen vol sap zitten. Onze oogstteams zijn verantwoordelijk voor het sorteren van de knop die niet van optimale kwaliteit is op de oogstplaats. Onze maceraten worden uitsluitend bereid uit verse knoppen die direct op de oogstplaats zijn gestabiliseerd in een mengsel van water, alcohol en glycerine. We kiezen consequent voor gecertificeerde biologische ingrediënten, waaronder glycerine, waardoor ALPHAGEM het merk is met het hoogste percentage biologische ingrediënten. Ons GAMMA omvat momenteel 39 geconcentreerde geglycerineerde maceraten van knoppen en 22 complexen, geïnspireerd op het Verdrag van Gemmotherapie van Philippe Andrianne (Editions Amyris Brussel) en het resultaat van onze onderzoeksprogramma's. Elk jaar wordt ons assortiment uitgebreid met nieuwe producten. ALPHAGEM meer dan gemmotherapie ... Naast een reeks kwaliteitsvolle gemmotherapie, blijft Alphagem investeren in de zoektocht naar nieuwe producten om u dagelijks te helpen. De natuur die ons omringt is verrassend en vooral vol rijkdom. Laten we de tijd nemen om ernaar te luisteren en het te analyseren om het als model te gebruiken in ons dagelijks leven. We beheersen de natuur alleen door haar regels te volgen.
Alphagem