Kruideninfuus ladrôme – Bloeddruk & ciruclatie – BIO

Oorspronkelijke prijs was: 3,75€.Huidige prijs is: 3,50€. Incl BTW

Een harmonieuze kruideninfusie, op basis van een subtiele synergie van 6 BIO planten, met:

  • olijfblad en rode wijnstok, die bijdragen tot het behoud van een normale bloeddruk
  • meidoorn en hibiscus, die de circulatie ondersteunen
  • citroenmelisse en marjolein die helpen te ontspannen.

De aromatische tonen van marjolein, gecombineerd met de subtiele zure smaak van hibiscus en de citroentint van melisse, verwennen je smaakpapillen.

Op voorraad

Share
EAN: 3486330106365 Categorieën: ,
Ladrome

Gebruik: 

Een theebuiltje in een tas brengen, met kokend water overgieten en 3 à 5 minuten laten trekken. Om maximaal te genieten van deze infusie: drink 2 à 3 tassen, verdeeld over de dag.

Ingrediënten:

Ingrediënten: Eenstijlige meidoorn* (Crataegus monogyna), olijfblad* (Olea europaea), rode wijnstok* (Vitis vinifera), hibiscus* (Hibiscus sabdariffa), citroenmelisse* (Melissa officinalis), marjolein* (Origanum majorana ). (*) Ingrediënten afkomstig van Biologische Landbouw.

 

Merk

Ladrôme

ladrôme laboratorium… is vooral een team van ongeveer 45 mensen die waarden delen en een echte passie voor aromatische en geneeskrachtige planten. Onze wens is om biologische plantaardige welzijnsproducten aan te bieden om voor jezelf te zorgen, op een zinvolle en ecologisch verantwoorde manier. Onze biologische producten zijn verkrijgbaar in apotheken, drogisterijen en biologische winkels - fysiek en online. Wij zijn aanwezig in het veld, luisteren naar onze klanten en voldoen aan hun eisen. Ook gezondheids-, schoonheids- en alternatieve geneeswijzen werken dagelijks met laboratoriumproducten van ladrôme.
Ladrome