Sleep & Go 30tabletten – Ortis

Oorspronkelijke prijs was: 11,50€.Huidige prijs is: 11,00€. Incl BTW

  • De synergie van de werking van citroenmelisse , eschscholtzia , hop en passiebloem bevordert een goede nachtrust
  • Formule 100% van natuurlijke oorsprong, goed verdragen zonder gewenning of afhankelijkheid

Op voorraad

Share
EAN: 5411386894131 Categorieën: ,
Ortis
Handleiding Neem ‘s avonds 2 tabletten 30 minuten voor het slapengaan in met een glas water.
De dosis kan naar behoefte worden verlaagd tot 1 tablet.
Voorzorgsmaatregelen voor gebruik Het is aan te raden de aanbevolen dagelijkse portie niet te overschrijden. Voedingssupplementen kunnen niet worden gebruikt ter vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Zwangerschap en borstvoeding: medisch advies aanbevolen. Niet aanbevolen in geval van persoonlijke of familiale voorgeschiedenis van hormoonafhankelijke kanker. Geschikt voor vegetariërs. De kleur, geur en smaak van dit product kunnen variëren zonder de kwaliteit en effectiviteit aan te tasten. Dit komt door de natuurlijkheid van de ingrediënten.
Opslag condities Bij voorkeur bewaren bij een temperatuur van 15 tot 25°C op een donkere en droge plaats.
Ingrediënten Vulstof: microkristallijne cellulose; droge extracten van: citroenmelisse (Melissa officinalis L. – 500 mg/2 tab.), eschscholtzia (Eschscholzia californica Cham. – 500 mg/2 tab.), passiebloem (Passiflora incarnata L. -150 mg/2 tab.), hop (Humulus lupulus L. – 125 mg/ 2 tab.), coatingmiddelen: hydroxypropylmethylcellulose, hydroxypropylcellulose; spirulina-concentraat (Spirulina platensis); antiklontermiddelen: talk, magnesiumstearaat. Aroma: etherische olie van mandarijn.

Merk

Ortis

ORTIS Laboratories, genesteld in het hart van de Hoge Venen, zijn al 60 jaar pioniers op het gebied van fytogezondheid (plantaardige voedingssupplementen). Als onafhankelijk familiebedrijf wordt ORTIS gedreven door een oprecht humanistisch engagement gebaseerd op een diep respect voor mens en natuur. Dit engagement wordt gestalte gegeven door 4 sterke waarden: kwaliteit, zorg, integriteit en passie. Dit zijn allemaal waarden die de acties van de teams en partners van het bedrijf sturen. De missie van de 125 ORTIS-medewerkers is het duurzaam verbeteren van het welzijn van consumenten door het ontwikkelen en toegankelijk maken van natuurlijke en innovatieve oplossingen die voldoen aan de hoogste kwaliteits-, efficiëntie- en veiligheidseisen.
Ortis