Relax & Go bio 30tabl PL33/139 – Ortis

Oorspronkelijke prijs was: 14,85€.Huidige prijs is: 14,30€. Incl BTW

  • Ginsengpoeder, sterk geconcentreerd in ginsenosiden, is adaptogeen . Het draagt ​​bij aan de weerstand tegen stress en helpt vermoeidheid te bestrijden om uitputting te voorkomen
  • Saffraanextract reguleert het feelgood -hormoon dopamine . Het helpt een goed humeur te behouden en draagt ​​bij aan het mentale welzijn
  • Goed verdragen formule: zonder slaperigheid, zonder afhankelijkheid of verslaving 100% natuurlijke oorsprong formule

Op voorraad

Share
EAN: 5411386889694 Categorieën: ,
Ortis
Handleiding Volwassenen vanaf 18 jaar: 2 tabletten per dag ‘s ochtends bij het ontbijt innemen met een glas water. Voor een optimaal effect is het raadzaam om de inname van Relax&Go met 1 maand te verlengen.
Voorzorgsmaatregelen voor gebruik Niet gebruiken bij zwangerschap. Niet gebruiken bij behandeling van depressie. Niet gebruiken met antidiabetica. Het is raadzaam de aanbevolen dagelijkse dosis niet te overschrijden. Voedingssupplementen kunnen niet worden gebruikt ter vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Geschikt voor vegetariërs. De kleur, geur en smaak van dit product kunnen variëren zonder de kwaliteit en effectiviteit aan te tasten. Dit komt door de natuurlijkheid van de ingrediënten.
Opslag condities Bij voorkeur bewaren bij een temperatuur van 15 tot 25°C op een donkere en droge plaats.
Ingrediënten Dragers: glucosestrooppoeder*, maltodextrinepoeder*; hele wortels (inclusief worteltjes) van Panax ginseng CA Meyer* (685 mg levert 40 mg ginsenosiden/2 tab.), saffraanextract* (Crocus sativus L. – 32,88 mg/2 tab.); coatingmiddelen: palmstearine*, acaciavezels*; emulgator: glycerine; antiklontermiddel: talk; verdikkingsmiddel: carrageen.
* Van biologische landbouw – Gecontroleerd door Certisys BE-BIO-01.

Merk

Ortis

ORTIS Laboratories, genesteld in het hart van de Hoge Venen, zijn al 60 jaar pioniers op het gebied van fytogezondheid (plantaardige voedingssupplementen). Als onafhankelijk familiebedrijf wordt ORTIS gedreven door een oprecht humanistisch engagement gebaseerd op een diep respect voor mens en natuur. Dit engagement wordt gestalte gegeven door 4 sterke waarden: kwaliteit, zorg, integriteit en passie. Dit zijn allemaal waarden die de acties van de teams en partners van het bedrijf sturen. De missie van de 125 ORTIS-medewerkers is het duurzaam verbeteren van het welzijn van consumenten door het ontwikkelen en toegankelijk maken van natuurlijke en innovatieve oplossingen die voldoen aan de hoogste kwaliteits-, efficiëntie- en veiligheidseisen.
Ortis