FEMOXIR – menopauze – Vrouw – Nutriphyt

Oorspronkelijke prijs was: 32,90€.Huidige prijs is: 29,61€. Incl BTW

 • 1Behoud van de vitaliteit dankzij het verminderen van vermoeidheid en moeheid (Vit. B6, B9, B12 en C) en de ondersteuning van het energieleverend metabolisme (Vit. B6, B12 en C);
 • 2Bacopa monnieri en Ginkgo biloba dragen bij tot een normale cognitieve functie;
 • 3Dioscorea villosa (wilde yam) versterkt het lichaam tijdens de menopauze;
 • 4Ginkgo biloba bevordert een goed mentaal evenwicht;
 • Verschillende vitamines spelen een rol bij de normale werking van het zenuwstelsel (Vit. B6, B12 en C) en het ondersteunen van de psychologische functie (Vit. B6, B9, B12 en C).

Op voorraad

Share
nutriphyt

Femoxir is een voedingssupplement met een uitgekiende formule van hoogwaardige vitaminen, mineralen en plantenextracten die naast de fitheid1 en het geheugen2 ook de menopauzale overgang3 en het mentaal evenwicht4 van de gezondheidsbewuste vrouw helpen te ondersteunen.

Daarnaast vormen deze stoffen een goede basis voor een gezonde balans in het lichaam:

IMMUUNSYSTEEM

De normale werking van het immuunsysteem wordt ondersteund door vitamines B6, B9, C en mineralen zoals selenium en zink.

HET MINERAAL ZINK

Naast zijn functie in het immuunsysteem ondersteunt het mineraal zink samen met selenium, vitamine C en E de bescherming van alle lichaamscellen tegen oxidatieve stress. Zink draagt ook bij tot de gezondheid van huid, haren en nagels en helpt bij het in stand houden van normale testosterongehalten in het bloed.

VERSCHILLENDE ASPECTEN VOOR EEN GEZONDE BALANS IN HET LICHAAM

Zo helpt lijnzaad bij de normale regulatie van de hormonale activiteit in het lichaam. Wilde yam (Dioscorea villosa) staat dan weer gekend voor zijn ondersteunende eigenschappen tijdens de menopauze. Tenslotte speelt de Zeeden (Pinus maritima) een rol in het behoud van de vasculaire gezondheid en draagt lijnzaad bij tot de normale gezondheid van het hart.

Samenstelling:

NUTRITIONELE INFORMATIE PER DAGDOSIS VAN 1 TABLET

Maca (Lepidium meyenii) 75 mg
Wilde yam (Diosorea villosa) 70 mg
Kleinbladige bacopa (Bacopa monnieri) 50 mg
Fosfatidylserine 50 mg
Broccoli (Brassica oleracea) 25 mg
Liponzuur 25 mg
Lijnzaad (Linum usitatissimum) 20 mg
Ginkgo (Ginkgo biloba) 17.5 mg
Zeeden (Pinus maritima) 10 mg
Zink(bisglycinaat) 10 mg 100 %*
Selenium (selenomethionine) 50 µg 91 %*
Co-enzym Q10 7.5 mg
L-Glutathion 7.5 mg
Vitamine B6 0.49 mg 35 %*
Vitamine B9 (foliumzuur) 100 µg 50 %*
Vitamine B12 1.5 µg 60 %*
Vitamine C 14.6 mg 18 %*
Vitamine E (D-alfa-tocoferylacetaat) 15.5 mg 129 %*

*% RI = Referentie inname

INGREDIËNTEN: Vulstof: Microkristallijne cellulose, Maca (Lepidium meyenii), Wilde yam (Dioscorea villosa), Antiklontermiddel: Siliciumdioxide, Kleinbladige bacopa (Bacopa monnieri), Fosfatidylserine, Zinkbisglycinaat, D-alfa-tocoferylacetaat, Alfaliponzuur, Coating (Rijstextract (Oryza sativa), Geleermiddel: Natriumalginaat, Capric triglyceride, Gemodificeerd zetmeel: Hydroxypropylzetmeel, Zoetstof: Dextrose; Glycerine), Broccoli (Brassica oleracea), Lijnzaad (Linum usitatissimum), Ginkgo (Ginkgo biloba), L-ascorbinezuur, Antiklontermiddel: Magnesiumstearaat, Selenomethionine, Zeeden (Pinus maritima), Coenzym Q10, L-Glutathion, Pyridoxine hydrochloride, Cyanocobalamine, Foliumzuur.

DOSERING

1 tablet per dag

SLIKPROBLEMEN?

 • De tablet kan in tweeën gebroken worden.
 • De tablet mag fijn gekauwd worden.
 • De tablet mag met een pillenvergruizer worden fijn gemaakt en vermengd met voeding of vloeistof.

WETTELIJK VERPLICHTE VERMELDING OP VERPAKKING

 • “Raadpleeg uw arts bij gelijktijdig gebruik van antistollingsmiddelen.
 • Niet gebruiken tijdens de zwangerschap of borstvoeding”
 • Niet gebruiken bij gebruik van Ginkgo biloba-blad.
 • “Voor personen met hypothyreoïdie of onder schildklierbehandeling, gelieve uw arts te raadplegen” bij gebruik van Brassica oleracea (broccoli).
Meer informatie
CNK 3551-462
Notificatienr. NUT/PL/AS 788/39
EAN 5430000149433
 • Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gezonde levensstijl en een evenwichtige voeding, maar kunnen wel een goede aanvulling zijn.
 • De dagelijkse dosering niet overschrijden
 • Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren.
 • Kinderen altijd verwijzen naar het advies van een gespecialiseerde arts of orthomoleculaire therapeut
 • Raadpleeg een arts, apotheker of therapeut alvorens supplementen te gebruiken in geval van medicijngebruik, ziekte en gebruik bij kinderen
 • Dit product is geen geneesmiddel maar een gezondheidsproduct
 • Dit vervangt niet de behandeling van een arts.
 • Op een koele, droge en donkere plaats bewaren.

Merk

Nutriphyt

Nutriphyt is een gerenommeerd Belgisch bedrijf en biedt u een breed assortiment natuurlijke en zuivere gezondheidsproducten. Producten die de code van de natuur in zich dragen en die het lichaam tot diep in de cellen verzorgen en voeden. Waarvan de nutriënten zijn samengebracht in een optimale synergie en die het resultaat zijn van een diepgaande studie naar werkelijke gezondheid. Voor Nutriphyt is de gezondheid van alle mensen top prioriteit. Vanuit een oorzaakgerichte aanpak, in plaats van een symptomatische aanpak, werden onze voedingssupplementen ontwikkeld. Aandoeningen zijn vaak het resultaat van een tekort aan nutriënten. Alsook, wordt de oorzaak van chronische ziekten in realiteit zelden aangepakt, waardoor ze enkel symptomatisch behandeld worden. Vanuit die optiek werden de voedingssupplementen van Nutriphyt ontwikkeld. Onze producten voorkomen deze tekorten en ondersteunen het lichaam tot in de kern. Op die manier kunnen we aandoeningen van bij het prille begin onderdrukken en zelfs voorkomen. Onze producten worden volledig in-house ontwikkeld door gekwalificeerde medewerkers. Enkel zo kunnen we garanderen dat alles volgens puur wetenschappelijke inzichten wordt ontwikkeld. Daarnaast garanderen we ook dat alle gezondheidsproducten volledig natuurlijk zijn en streven we ernaar om ons volledige gamma 'clean label' te maken. Een zo zuiver mogelijk, natuurlijk product om je lichaam ultiem te ondersteunen, dat is Nutriphyt.
nutriphyt