Floss sticks Hydrophil

Oorspronkelijke prijs was: 5,10€.Huidige prijs is: 5,00€. Incl BTW

Gemaakt van bamboe – duurzame reiniging van de interdentale ruimtes – extra scheurvaste tandzijde – 20 stuks per verpakking – verpakt in gerecycled karton

Op voorraad

Share
EAN: 4260397793091 Categorieën: ,
HYDROPHIL
PRODUCTDETAILS “BAMBOE TANDZIJDE STICKS”

Milieuvriendelijke tandverzorging gemakkelijk gemaakt – met de duurzame tandzijde-sticks van bamboe en bijzonder scheurvaste tandzijde. Je glijdt door krappe ruimtes tussen je tanden zonder veel plastic afval en verwijdert tandplak en restjes in een mum van tijd op een bijzonder milieuvriendelijke manier. Door de bijzonder eenvoudige toepassing zijn de HYDROPHIL-tandverzorgingssticks ook perfect voor kinderen en de ideale aanvulling op uw dagelijkse mondhygiëne.

Gebruik
Geleid de floss voorzichtig door de ruimtes tussen uw tanden met zachte reinigingsbewegingen.

Afvoer
De afvoer vindt plaats via het restafval. U kunt de tandzijde ook met een simpele snede van het bamboe handvat scheiden en het handvat apart bij het gft-afval deponeren.

Materiaal
handvat:
bamboezijde: nylon

Inhoud
20 stuks

 

Merk

Hydrophil

Verhaal Ahoi Ho! Wij zijn Christoph, Sebastian en Wanja, drie vrienden uit de Hanzestad Hamburg en de oprichters van HYDROPHIL, uw merk voor innovatieve duurzame hygiëneproducten. Op dit punt willen we je iets vertellen over hoe en waarom we HYDROPHIL hebben opgericht en hoe onze waterneutrale, veganistische en eerlijke producten tot stand zijn gekomen. Het idee voor HYDROPHIL is geboren tijdens een fietstocht door Hamburg en uit onze blog over water. Het klinkt in eerste instantie misschien vreemd, maar het is waar. Maar de een na de ander... Medio 2012 lanceerden we onze kleine blog op hydrophil.com, die nog steeds gewijd is aan de meest uiteenlopende facetten van het onderwerp water. Waarom water? Naast de lucht die we inademen, is water de belangrijkste hulpbron voor planten, dieren en voor ons mensen. Zonder water zou er geen leven zijn! In onze blog gaan we daarom in op een breed scala aan aspecten die met koud water te maken hebben: duurzaam gebruik van water, conflicten over water als hulpbron, kraanwater... en ga zo maar door. Op een nazomerdag in 2013 hebben we het op de bovengenoemde fietstocht door Hamburg nog eens over watertekorten gehad. Niet ongewoon, want onze vriendschap is ontstaan ​​uit onze gezamenlijke inzet voor de hulporganisatie Viva con Agua de Sankt Pauli eV. Dit leidde tot een discussie over de vraag of het misschien niet ook mogelijk is om producten te maken die niet alleen fairtrade, duurzaam en vegan zijn, maar ook waterneutraal gezien de toenemende problemen rondom ons favoriete onderwerp. Omdat we altijd met het fascinerende onderwerp water te maken hebben en erover schreven in onze blog, wilden we een veldtest starten en proberen een product te ontwikkelen dat zo min mogelijk water gebruikt en vervuilt bij de productie ervan. Dit werd een idee en het idee werd ons huidige merk HYDROPHIL. Nadat we in september 2013 tijdens een proefrun ons eerste t-shirt uitbrachten (die overigens nog steeds hier te bestellen is), was de feedback zo ontzettend positief dat we besloten het shirt opnieuw te ontwerpen. Sindsdien is er veel gebeurd. Ons assortiment waterneutrale, veganistische & eerlijke producten is gestaag gegroeid en we kunnen nu met een beetje trots zeggen dat we marktleider zijn in duurzame mondhygiëne met bamboe tandenborstels. We kijken er enorm naar uit om samen de wereld van morgen een stukje mooier en groener te maken.
HYDROPHIL