VLIERSIROOP – 150 ml

10,25 Incl BTW

Geen vliersuikersiroop maar échte hooggeconcentreerde vlierbloesem- en bessenstroop met hoog gehalte aan de werkzame stof “anthocyanen”.

De BIO-VLIERSIROOP van ladrôme bevat de unieke synergie van beide componenten voor een maximale bescherming van de luchtwegen in de winter.

Er werd als zoetmiddel gekozen voor tarwestroop (gegarandeerd vrij van gluten) en als bewaarmiddel voor geconcentreerd citroensap.

Share
Ladrome

Tarwesiroop* (gegarandeerd zonder gluten), vlierbessen* (Sambucus nigra) 20 %, vlierbloesemextract* (Sambucus nigra) 10 %, geconcentreerd citroensap*.
*Ingrediënten afkomstig van biologische landbouw.

 

Merk

Ladrôme

ladrôme laboratorium… is vooral een team van ongeveer 45 mensen die waarden delen en een echte passie voor aromatische en geneeskrachtige planten. Onze wens is om biologische plantaardige welzijnsproducten aan te bieden om voor jezelf te zorgen, op een zinvolle en ecologisch verantwoorde manier. Onze biologische producten zijn verkrijgbaar in apotheken, drogisterijen en biologische winkels - fysiek en online. Wij zijn aanwezig in het veld, luisteren naar onze klanten en voldoen aan hun eisen. Ook gezondheids-, schoonheids- en alternatieve geneeswijzen werken dagelijks met laboratoriumproducten van ladrôme.
Ladrome