PROPOLIS SIROOP SUIKERVRIJ – 150 ml

Oorspronkelijke prijs was: 8,45€.Huidige prijs is: 8,00€. Incl BTW

En complete formule om met gerust gemoed de winter te trotseren! Honing + propolis + plantenextracten + essentiële oliën.

Uitverkocht

Share
Ladrome

De propolis siroop van ladrôme is een voedingssupplement bestaande uit:

– 40% bio honing

– bio propolisextract

– 11 bio plantenextracten en essentiële oliën:

– echinacea die bijdraagt tot het verhogen van de natuurlijke weerstand van het organisme;

– salie en tijm die de geprikkelde keel tot rust brengen en verzachten;

– grove den die helpt vrijer te ademen;

– toorts, vlierbes, gulden sleutelbloem, smalle weegbree en heemst;

– essentiële oliën van steranijs en grove den.

2 à 3 maal per dag een soeplepel puur innemen of verdund in een glas vruchtensap of water. Afgeraden voor zwangere vrouwen en kinderen jonger dan 6 jaar.

Honing* (40%), tarwesiroop* (gegarandeerd zonder gluten), plantaardige glycerol, hydro-alcoholische extracten van echinacea* (Echinacea purpurea), echte salie* (Salvia officinalis), eche tijm* (Thymus vulgaris), propolis*, toorts* (Verbascum thapsus), zwarte vlierbes* (Sambucus nigra), grove den* (Pinus sylvestris, knoppen), gulden sleutelbloem* (Primula veris), smalle weegbree* (Plantago lanceolata), heemst* (Althaea officinalis), essentiële olie van steranijs* (Ilicium verum) en van grove den* (Pinus sylvestris). (*) Ingrediënten afkomstig van biologische landbouw.

Merk

Ladrôme

ladrôme laboratorium… is vooral een team van ongeveer 45 mensen die waarden delen en een echte passie voor aromatische en geneeskrachtige planten. Onze wens is om biologische plantaardige welzijnsproducten aan te bieden om voor jezelf te zorgen, op een zinvolle en ecologisch verantwoorde manier. Onze biologische producten zijn verkrijgbaar in apotheken, drogisterijen en biologische winkels - fysiek en online. Wij zijn aanwezig in het veld, luisteren naar onze klanten en voldoen aan hun eisen. Ook gezondheids-, schoonheids- en alternatieve geneeswijzen werken dagelijks met laboratoriumproducten van ladrôme.
Ladrome