ONTSPANNING SFEERSPRAY

6,15 Incl BTW

De ONTSPANNING SPRAY van ladrôme, met een aangename lavendel- en citrusgeur, werd speciaal samengesteld om bij te dragen tot een ontspannen houding in geval van kortstondige stress en bij geestelijke druk en spanning.

Praktisch in gebruik, ONTSPANNING SPRAY van ladrôme helpt om te zorgen voor een ontspannen atmosfeer, die bijdraagt tot rust en sereniteit.

Sfeerspray, te verstuiven in de omgevingslucht.

Samengesteld op basis van 4 biologische essentiële oliën, specifiek gekozen om hun rustgevende en ontspannende eigenschappen:

  • zoete sinaasappel
  • lavandin
  • bergamot
  • bittere sinaasappel (blad).

 

Uitverkocht

Share
Categorie:
Ladrome

Ingrediënten
ALCOHOL**, CITRUS SINENSIS PEEL OIL EXPRESSED*, LAVANDULA HYBRIDA OIL*, CITRUS AURANTIUM BERGAMIA PEEL OIL*, CITRUS AURANTIUM AMARA LEAF/TWIG OIL*, LAVANDULA ANGUSTIFOLIA OIL*
(*) Ingrediënten van Biologische Landbouw
(**) Aangemaakt op basis van biologische ingrediënten

100 % van het totaal van de ingrediënten is afkomstig van Biologische Landbouw* of aangemaakt op basis van biologische ingrediënten**

Status: BIOLOGISCHE VERSTUIVINGSMIX – Gecontroleerd door ECOCERT GREENLIFE F-32600

Gebruik
4 à 5 verstuivingen, in de omgevende atmosfeer, gericht naar het bovenste deel van de ruimte. Te herhalen indien nodig.

Opmerkingen
Niet gebruiken in de aanwezigheid van kinderen jonger dan 3 jaar of zwangere vrouwen.

Kan een allergische huidreactie veroorzaken. Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Buiten het bereik van kinderen houden. BIJ CONTACT MET DE HUID: Met veel water wassen. Voorkom lozing in het milieu.

Bevat: EC 227-813-5 d-limonene, EC 201-134-4 linalol, EC 201-291-9 alpha-pinene, EC 207-431-5 eucalyptol. Neem de voorzorgsmaatregelen voor gebruik in acht.

Merk

Ladrôme

ladrôme laboratorium… is vooral een team van ongeveer 45 mensen die waarden delen en een echte passie voor aromatische en geneeskrachtige planten. Onze wens is om biologische plantaardige welzijnsproducten aan te bieden om voor jezelf te zorgen, op een zinvolle en ecologisch verantwoorde manier. Onze biologische producten zijn verkrijgbaar in apotheken, drogisterijen en biologische winkels - fysiek en online. Wij zijn aanwezig in het veld, luisteren naar onze klanten en voldoen aan hun eisen. Ook gezondheids-, schoonheids- en alternatieve geneeswijzen werken dagelijks met laboratoriumproducten van ladrôme.
Ladrome