ADEMHALING SFEERSPRAY

Oorspronkelijke prijs was: 6,15€.Huidige prijs is: 5,90€. Incl BTW

De ADEMHALING SPRAY van ladrôme laboratoire, met zijn frisse en muntachtige geur, is speciaal ontworpen om de omgeving op te frissen en een aangename ademhaling te bevorderen. Slechts enkele verstuivingen zorgen voor een onmiddellijk zuiverend gevoel.

Sfeerspray, te verstuiven in de omgevingslucht.

Samengesteld op basis van 6 biologische essentiële oliën, die specifiek werden gekozen vanwege hun geruststellende en verfrissende effecten:

  • Eucalyptus globulus
  • Eucalyptus radiata
  • Niaouli
  • Pepermunt
  • Grove den
  • Jeneverbes.

 

Op voorraad

Share
EAN: 3486330093511 Categorie:
Ladrome

Ingrediënten
ALCOHOL**, EUCALYPTUS GLOBULUS LEAF OIL*, EUCALYPTUS RADIATA LEAF/STEM OIL*, MELALEUCA VIRIDIFLORA LEAF OIL*, MENTHA PIPERITA OIL*, PINUS SYLVESTRIS LEAF OIL*, LAVANDULA ANGUSTIFOLIA OIL*, JUNIPERUS COMMUNIS FRUIT OIL*
(*) Ingrediënten van Biologische Landbouw
(**) Aangemaakt op basis van biologische ingrediënten

100 % van het totaal van de ingrediënten is afkomstig van Biologische Landbouw* of aangemaakt op basis van biologische ingrediënten**

Status: BIOLOGISCHE VERSTUIVINGSMIX – Gecontroleerd door ECOCERT GREENLIFE F-32600

Gebruik
4 à 5 verstuivingen, in de omgevende atmosfeer, gericht naar het bovenste deel van de ruimte. Te herhalen indien nodig.

Opmerkingen
Niet gebruiken in de aanwezigheid van kinderen jonger dan 3 jaar of zwangere vrouwen.

Kan een allergische huidreactie veroorzaken. Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Buiten het bereik van kinderen houden. BIJ CONTACT MET DE HUID: Met veel water wassen. Voorkom lozing in het milieu.

Bevat: EC 207-431-5 eucalyptol, EC 227-813-5 d-limonene, EC 201-291-9 alpha pinene, EC 204-872-5 beta-pinene, EC 201-134-4 linalol, EC 204-116-4 linalyl acetate. Gevaarlijk. Neem de voorzorgsmaatregelen voor gebruik in acht.

Merk

Ladrôme

ladrôme laboratorium… is vooral een team van ongeveer 45 mensen die waarden delen en een echte passie voor aromatische en geneeskrachtige planten. Onze wens is om biologische plantaardige welzijnsproducten aan te bieden om voor jezelf te zorgen, op een zinvolle en ecologisch verantwoorde manier. Onze biologische producten zijn verkrijgbaar in apotheken, drogisterijen en biologische winkels - fysiek en online. Wij zijn aanwezig in het veld, luisteren naar onze klanten en voldoen aan hun eisen. Ook gezondheids-, schoonheids- en alternatieve geneeswijzen werken dagelijks met laboratoriumproducten van ladrôme.
Ladrome