HIMALAYA ZOUTLAMP WIT (HOUTEN VOET)

20,29 Incl BTW

Witte Himalaya zoutlampen zijn gemaakt van prachtig wit Himalaya zout dat wordt gewonnen uit de uitlopers van het Himalaya gebergte in Pakistan. De prachtige witte kleur straalt een heldere, schone gloed uit en voegt een mooie eigentijdse uitstraling toe aan uw ruimte, terwijl het dezelfde gezondheidsvoordelen biedt als de toch al populaire roze Himalaya zoutlampen!

Uitverkocht

Share
Categorie:
Ladrome

Himalaya zoutlampen zijn er in vele natuurlijke tinten, variërend van puur wit, oranje, roze, rood en soms een mengeling van dit alles. De reden voor deze kleurvariatie wordt veroorzaakt door de infusie van ijzer in combinatie met meer dan 80 andere mineralen in het zoutkristal. Over het algemeen te vinden in de buitenste delen van de zoutmijn, heeft wit Himalaya mineraal zout een laag ijzergehalte in het kristal en wit Himalaya mineraal zout is niet zo gebruikelijk.

Witte Himalaya zoutlampen stralen een heldere, schone gloed uit en geven een mooie eigentijdse uitstraling aan uw ruimte. De natuurlijke vormen van de witte Himalaya zoutlampen doen denken aan een gloeiend stuk rauw kwarts. Als je echter een andere favoriete kleur hebt, of de kleur van je zoutlamp per seizoen/maandelijks/wekelijks wilt veranderen, is onze witte Himalaya zoutlamp je nieuwe beste vriend. Zet je lamp eenvoudig op met een gekleurde gloeilamp voor een heel ander effect!

Himalaya zoutlampen zijn een geweldige aanvulling voor elke ruimte: in je slaapkamer, op kantoor, bij je computer, naast je televisie of waar je ook maar een ruimte wilt opfleuren met een prachtige gloed. Voor maximale voordelen raden we aan om uw lamp zo veel mogelijk aan te laten.

Van zoutlampen wordt aangenomen dat ze positieve therapeutische gezondheids- en welzijnskwaliteiten hebben. Ze absorberen vocht uit de lucht en terwijl de lamp opwarmt, stijgen gezonde negatieve ionen op van het oppervlak om te helpen bij het reinigen en verbeteren van de kwaliteit van de lucht die je inademt. Bij het inpluggen geven de lampen de kamer een heerlijke zachte warme gloed – perfecte sfeerverlichting en om in slaap te vallen.

  • gemaakt van natuurlijke Himalaya zoutkristalsteen
  • gewicht: 2-3kg

Houd er rekening mee dat aangezien dit een 100% natuurlijk item is, elk item uniek is en dat het item dat u ontvangt mogelijk niet identiek is aan het afgebeelde item; de grootte en vorm zullen echter zeer gelijkaardig blijven.

Zorg voor uw zoutlamp:  Zoutlampen hebben hygroscopische eigenschappen en absorberen gemakkelijk vocht uit de atmosfeer. Om je zoutlamp af te stoffen, veeg je hem eenvoudig af met een vochtige doek. Zoutlampen kunnen zweten bij een te hoge luchtvochtigheid. Als zich vocht begint te verzamelen op het oppervlak van uw zoutlamp, zet hem dan uit en veeg hem af met een doek. Bewaar een schaal of onderzetter onder de zoutlamp om kwetsbare oppervlakken te beschermen. 

Alleen voor Gebruik binnenshuis. We raden aan om een ​​heldere lamp van 15 watt te gebruiken in onze zoutlampen. 

Merk

Ladrôme

ladrôme laboratorium… is vooral een team van ongeveer 45 mensen die waarden delen en een echte passie voor aromatische en geneeskrachtige planten. Onze wens is om biologische plantaardige welzijnsproducten aan te bieden om voor jezelf te zorgen, op een zinvolle en ecologisch verantwoorde manier. Onze biologische producten zijn verkrijgbaar in apotheken, drogisterijen en biologische winkels - fysiek en online. Wij zijn aanwezig in het veld, luisteren naar onze klanten en voldoen aan hun eisen. Ook gezondheids-, schoonheids- en alternatieve geneeswijzen werken dagelijks met laboratoriumproducten van ladrôme.
Ladrome