OMARIN – 60 capsules – Onverzadigde omega 3-vetzuren + vitamines D en E. Nutriphyt

Oorspronkelijke prijs was: 31,40€.Huidige prijs is: 27,90€. Incl BTW

Omarin

Onverzadigde omega 3-vetzuren van de hoogste kwaliteit en zuiverheid + vitamines D en E.

 • Bij inname van minstens 250 mg per dag draagt DHA bij tot de instandhouding van de normale hersenfunctie en gezichtsvermogen;
 • Bij inname van minstens 250 mg per dag dragen DHA en EPA bij tot de normale werking van het hart;
 • Per dagdosis van 2 softgels Omarin neemt u een optimale hoeveelheid van 440 mg DHA en 660 mg EPA in;
 • Vitamine E helpt de cellen beschermen tegen oxidatieve stress en voorkomt oxidatie van de omega vetzuren waardoor hun kwaliteit gegarandeerd wordt.

 

Share
nutriphyt

Onverzadigde omega 3-vetzuren van de hoogste kwaliteit en zuiverheid + vitamines D en E. Omarin is een voedingssupplement bestaande uit softgels met een visolie van de allerhoogste kwaliteit en zuiverheid, voor een substantiële inname van DHA en EPA omega 3-vetzuren, met extra toevoeging van vitamines D en E.

Omarin bevat visolie van de allerhoogste kwaliteit en zuiverheid. Deze visolie is rijk aan de omega 3-vetzuren EPA (eicosapentaeenzuur) en DHA (docosahexaeenzuur). Als u de softgel opzettelijk kapot zou kauwen, proeft u slechts een zuivere aangename smaak en raakt u overtuigd van de versheid en zuiverheid van deze olie. De kwaliteit van deze visolie voorkomt dat u Omarin opboert, zoals vaak na inname van een mindere kwaliteit visolie ervaren wordt.

NATUURLIJK VITAMINE E

Om de allerhoogste kwaliteit en zuiverheid te kunnen garanderen is er per softgel Omarin ook een natuurlijk vitamine E toegevoegd. Op deze wijze wordt de olie optimaal beschermd tegen oxidatie en behoudt deze zijn uitstekende eigenschappen. Daarnaast beschermt vitamine E ook uw lichaamscellen tegen oxidatieve stress.

ONDERSTEUNING DOOR DHA EN EPA

Indien ingenomen door de moeder tijdens de zwangerschap of borstvoeding zal DHA bijdragen aan de ontwikkeling van de hersenen en ogen van het kindje. U dient hiervoor dagelijks 200 mg DHA in te nemen bovenop uw dagelijkse inname. Per softgel bevat Omarin ruim voldoende DHA om hieraan te voldoen.

Verder draagt DHA bij tot de instandhouding van een normale hersenfunctie en gezichtsvermogen bij iedereen, van jong tot oud.

De natuurlijke combinatie van DHA en EPA in Omarin biedt eveneens een waardevolle bijdrage voor de normale hartfunctie vanaf een dagelijkse inname van 250 mg DHA en EPA. Met 1 softgel Omarin per dag krijgt u al ruim 2 maal zoveel binnen (550 mg DHA en EPA per softgel).

Daarnaast zijn de softgels op basis van visgelatine, dus geschikt voor een halal/kosher dieet.

CLEAN LABEL

Vrij van synthetische kleur- en hulpstoffen in natuurlijke softgels. Kleurverschillen zijn normaal en doen geen afbreuk aan de werking.

NUTRITIONELE INFORMATIE PER DAGDOSIS VAN 2 SOFTGELS

Visolie met omega 3-vetzuren
– 22% DHA = 440 mg
– 33% EPA = 660 mg
2000 mg
Vitamine E (D-alfa-tocoferol) 10 mg 83 %*
Vitamine D3 (400 IU) 10 µg 200 %*

*% RI = Referentie inname

INGREDIËNTEN: Visolie met omega 3-vetzuren (DHA 22% en EPA 33%), Omhulling: Visgelatine; Glycerol; Water, D-alfa-tocoferol, Cholecalciferol.

Omarin

DOSERING

2 softgels per dag

SLIKPROBLEMEN?

De softgel kan in de mond makkelijk stuk gebeten worden, waarbij de olie ingeslikt en de softgel verwijderd kan worden.

Meer informatie
CNK 3500-204
Notificatienr. NUT/AS 788/29
EAN 5430000149389
 • Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gezonde levensstijl en een evenwichtige voeding, maar kunnen wel een goede aanvulling zijn.
 • De dagelijkse dosering niet overschrijden
 • Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren.
 • Kinderen altijd verwijzen naar het advies van een gespecialiseerde arts of orthomoleculaire therapeut
 • Raadpleeg een arts, apotheker of therapeut alvorens supplementen te gebruiken in geval van medicijngebruik, ziekte en gebruik bij kinderen
 • Niet gebruiken bij zwangerschap of lactatie zonder consultatie van een arts
 • Dit product is geen geneesmiddel maar een gezondheidsproduct
 • Dit vervangt niet de behandeling van een arts.
 • Op een koele, droge en donkere plaats bewaren.

Merk

Nutriphyt

Nutriphyt is een gerenommeerd Belgisch bedrijf en biedt u een breed assortiment natuurlijke en zuivere gezondheidsproducten. Producten die de code van de natuur in zich dragen en die het lichaam tot diep in de cellen verzorgen en voeden. Waarvan de nutriënten zijn samengebracht in een optimale synergie en die het resultaat zijn van een diepgaande studie naar werkelijke gezondheid. Voor Nutriphyt is de gezondheid van alle mensen top prioriteit. Vanuit een oorzaakgerichte aanpak, in plaats van een symptomatische aanpak, werden onze voedingssupplementen ontwikkeld. Aandoeningen zijn vaak het resultaat van een tekort aan nutriënten. Alsook, wordt de oorzaak van chronische ziekten in realiteit zelden aangepakt, waardoor ze enkel symptomatisch behandeld worden. Vanuit die optiek werden de voedingssupplementen van Nutriphyt ontwikkeld. Onze producten voorkomen deze tekorten en ondersteunen het lichaam tot in de kern. Op die manier kunnen we aandoeningen van bij het prille begin onderdrukken en zelfs voorkomen. Onze producten worden volledig in-house ontwikkeld door gekwalificeerde medewerkers. Enkel zo kunnen we garanderen dat alles volgens puur wetenschappelijke inzichten wordt ontwikkeld. Daarnaast garanderen we ook dat alle gezondheidsproducten volledig natuurlijk zijn en streven we ernaar om ons volledige gamma 'clean label' te maken. Een zo zuiver mogelijk, natuurlijk product om je lichaam ultiem te ondersteunen, dat is Nutriphyt.
nutriphyt