Groene thee – 60 capsules – antioxidanten

18,00 Incl BTW

Benfida Green Tea is een gestandaardiseerd groene thee-extract met een hoge concentratie stoffen: 98% polyfenolen, waarvan 60% catechinen, met 50% EGCG.

Boordevol antioxidanten en met tal van andere gezondheidsvoordelen.

Op voorraad

Expiry Date: 1 November 2023

Share
EAN: 5404030710116 Categorieën: , ,

Productomschrijving

Benfida Green Tea

Groene thee wordt in het Oosten al eeuwen beschouwd als een geneeskrachtige drank.

Alle theesoorten zijn afkomstig van de theeplant, Camellia sinensis. Afhankelijk van de behandeling die de theebladeren ondergaan, ontstaan verschillende theevariëteiten, met elk een andere kleur, een ander aroma en andere kwaliteiten. De bekendste zijn zwarte en groene thee.

Groene thee is niet-gefermenteerde thee. De bladeren worden direct na de oogst kort gestoomd, waardoor de enzymen inactief worden gemaakt en fermentatie uitblijft. Dit zorgt ervoor dat de groene kleur behouden blijft.

De heilzame werking van groene thee wordt toegeschreven aan het hoge gehalte aan polyfenolen, vooral catechinen. Een van de meest beste particuliere polyfenolen in groene thee is epigallocatechinegallaat (EGCG). Hoewel EGCG als het actieve bestanddeel van groene thee wordt beschouwd, zit de kracht van groene thee in de combinatie van alle catechinen, polyfenolen en andere bioactieve stoffen.

Om te genieten van de gezonde effecten van groene thee zou je elke dag meerder koppen groene thee van goede kwaliteit moeten drinken. In sommige gevallen kan het handiger zijn om groene thee-extract als supplement te nemen.

Samenstelling van Benfida Green Tea

Benfida Green Tea is een gestandaardiseerd groene thee-extract met een hoge concentratie stoffen: 98% polyfenolen, waarvan 60% catechinen, met 50% EGCG.

Elke capsule 300 mg catechinen, waarvan 250 mg EGCG. Dit komt overeen met twee kopjes (van 120 ml) kwaliteitsvolle groene thee of één grote kop (van 240 ml). Omdat het een volledig extract van groene thee is, bevat het ook alle andere bioactieve stoffen uit de thee, waardoor het een brede en sterke werking heeft.

Benfida Green Tea heeft een laag gehalte aan cafeïne van maximaal 1%.

Het extract zit verpakt in een vegetarische capsule en is geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Ondersteunende gezondheidsvoordelen van Groene thee

Meer informatie

Ingrediënten

Groene thee extract

Samenstelling per capsule

Groene thee (Camellia sinensis) extract met 98% polyfenolen, waarvan 60% catechinen 50% epigallocatechinegallaat (EGCG): 250 mg per capsule 1% cafeïne 500 mg

Andere ingrediënten: antiklontermiddel (Nu-Flow, rijstconcentraat), stabilisator (glyceroldibehenaat), plantaardige capsule

Extra informatie

Gewicht 0.060 kg

Belgisch product

Alle producten van Benfida worden onderzocht, ontwikkeld en geproduceerd in Belgische labo’s.

Merk

Benfida

Benfida biedt voedingssupplementen aan voor wie voluit in het leven wil staan en daarbij het beste van de natuur wil inzetten. We onderscheiden ons door hoogkwalitatieve producten die met zorg en op basis van recent wetenschappelijk onderzoek zijn samengesteld. Ons assortiment is geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Groene thee – 60 capsules – antioxidanten” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *