GLUCOMIX – 60 tabletten – gewrichtsslijtage – Nutriphyt

Oorspronkelijke prijs was: 28,90€.Huidige prijs is: 26,30€. Incl BTW

Hoogwaardig complex van glucosamine en chondroïtine, in combinatie met omega vetzuren en zwavelverbindingen.

 • Enige in zijn soort met de combinatie van glucosamine- en chondroïtinesulfaat, DHA (omega vetzuren) én methylsulfonylmethaan (MSM);
 • Extracten van hoge zuiverheid, van 100% natuurlijke oorsprong en gewonnen uit dierlijk materiaal;
 • Omega 3-vetzuren worden beschermd tegen oxidatie door micro-encapsulatie.

Op voorraad

Share
nutriphyt

Bevordert de darmwerking1. Met levende darmbacteriën en low-FODMAP voedingsvezels. Fibraphar is een afgewogen combinatie van goedaardige, maagzuur- en galzout resistente bacteriën, in combinatie met natuurlijke low-FODMAP voedingsvezels die goed worden verdragen. Daarnaast bevat Fibraphar een extract van zuurbes (Berberis

Hoogwaardig complex van glucosamine en chondroïtine, in combinatie met omega vetzuren en zwavelverbindingen. Glucomix is een voedingssupplement met een uitgekiende formule van glucosamine- en chondroïtinesulfaat, samen met DHA en MSM.

Glucomix is geen geneesmiddel, maar een voedingssupplement dat naast glucosamine en chondroïtine ook zwavelverbindingen (MSM) en omega vetzuren (DHA) bevat.

NATUURLIJKE OORSPRONG

De stoffen in Glucomix zijn 100% van natuurlijke oorsprong en gewonnen uit dierlijk materiaal. Zo is het gezuiverde glucosaminesulfaat afkomstig uit het pantser van schaaldieren. Het chondroïtinesulfaat en DHA worden gewonnen uit vis(olie).

GLUCOSAMINE

Glucosamine is een natuurlijk voorkomend aminosuiker. Het is de belangrijkste bouwsteen voor de aanmaak van macromoleculen als glycosaminoglycanen (bv hyaluronan), glycolipiden en glycoproteïnen. Bij de mens en dieren komen deze macromoleculen in vrijwel alle lichaamsweefsels voor, maar de hoogste concentraties worden aangetroffen in kraakbeen (kraakbeenmatrix en gewrichtsvloeistof), pezen en ligamenten.

ACTIEF LICHAAM

De combinatie met het natuurlijke MSM (methylsulfonylmethaan) en omega vetzuren (DHA, docosahexaeenzuur uit visolie) maakt deze formule compleet.

Dagelijks voldoende beweging en een gezonde voeding zijn essentieel. Glucomix is een voedingssupplement en mag niet ter vervanging van een gezonde levensstijl worden gebruikt.

SAMENSTELLING

NUTRITIONELE INFORMATIE PER DAGDOSIS VAN 2 TABLETTEN

Glucosaminesulfaat 1000 mg
Chondroïtinesulfaat 200 mg
DHA (docosahexaeenzuur) 200 mg
OptiMSM® (methylsulfonylmethaan) 200 mg

INGREDIËNTEN: Glucosaminesulfaat (uit schaaldieren), Vulstoffen: Microkristallijne cellulose; Hydroxypropylcellulose, Chondroïtinesulfaat (uit vis), DHA (docosahexaeenzuur (uit visolie)), OptiMSM® (methylsulfonylmethaan), Coating (Rijstextract (Oryza sativa), Geleermiddel: Natriumalginaat, Capric triglyceride, Gemodificeerd zetmeel: Hydroxypropylzetmeel, Zoetstof: Dextrose; Glycerine, Smaakversterker: Citroenaroma), Antiklontermiddel: Siliciumdioxide;

Magnesiumstearaat.

DOSERING

2 tabletten per dag

SLIKPROBLEMEN?

 • De tablet kan in tweeën gebroken worden.
 • De tablet mag fijn gekauwd worden.
 • De tablet mag met een pillenvergruizer worden fijn gemaakt en vermengd met voeding of vloeistof.

EXTRA INFO

Meerwaarde van de DHA in micro-encapsulatie samen met drie ondersteunende stoffen, extra gebruiksvriendelijk: samen in 1 tablet.

Meer informatie
CNK 2043-156
Notificatienr. NUT/PL/AS 788/36
EAN 5430000149082

Dit voedingssupplement is vrij van gluten.

Dit voedingssupplement bevat geen lactose.

Dit voedingssupplement is sojavrij.

 • Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gezonde levensstijl en een evenwichtige voeding, maar kunnen wel een goede aanvulling zijn.
 • De dagelijkse dosering niet overschrijden
 • Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren.
 • Kinderen altijd verwijzen naar het advies van een gespecialiseerde arts of orthomoleculaire therapeut
 • Raadpleeg een arts, apotheker of therapeut alvorens supplementen te gebruiken in geval van medicijngebruik, ziekte en gebruik bij kinderen
 • Niet gebruiken bij zwangerschap of lactatie zonder consultatie van een arts
 • Dit product is geen geneesmiddel maar een gezondheidsproduct
 • Dit vervangt niet de behandeling van een arts.
 • Op een koele, droge en donkere plaats bewaren.

Merk

Nutriphyt

Nutriphyt is een gerenommeerd Belgisch bedrijf en biedt u een breed assortiment natuurlijke en zuivere gezondheidsproducten. Producten die de code van de natuur in zich dragen en die het lichaam tot diep in de cellen verzorgen en voeden. Waarvan de nutriënten zijn samengebracht in een optimale synergie en die het resultaat zijn van een diepgaande studie naar werkelijke gezondheid. Voor Nutriphyt is de gezondheid van alle mensen top prioriteit. Vanuit een oorzaakgerichte aanpak, in plaats van een symptomatische aanpak, werden onze voedingssupplementen ontwikkeld. Aandoeningen zijn vaak het resultaat van een tekort aan nutriënten. Alsook, wordt de oorzaak van chronische ziekten in realiteit zelden aangepakt, waardoor ze enkel symptomatisch behandeld worden. Vanuit die optiek werden de voedingssupplementen van Nutriphyt ontwikkeld. Onze producten voorkomen deze tekorten en ondersteunen het lichaam tot in de kern. Op die manier kunnen we aandoeningen van bij het prille begin onderdrukken en zelfs voorkomen. Onze producten worden volledig in-house ontwikkeld door gekwalificeerde medewerkers. Enkel zo kunnen we garanderen dat alles volgens puur wetenschappelijke inzichten wordt ontwikkeld. Daarnaast garanderen we ook dat alle gezondheidsproducten volledig natuurlijk zijn en streven we ernaar om ons volledige gamma 'clean label' te maken. Een zo zuiver mogelijk, natuurlijk product om je lichaam ultiem te ondersteunen, dat is Nutriphyt.
nutriphyt