FIBRAPHAR – 30 capsules – Bevordert de darmwerking – Nutriphyt

Oorspronkelijke prijs was: 27,50€.Huidige prijs is: 24,75€. Incl BTW

Bevordert de darmwerking1. Met levende darmbacteriën en low-FODMAP voedingsvezels.

 • 1Berberis vulgaris (zuurbes) bevordert de darmwerking;
 • 10 miljard goedaardige humane bacteriën per capsule;
 • Bevat hoogwaardige en 100% natuurlijke voedingsvezels (Sunfiber®) uit de guarplant, die laag zijn in FODMAP’s en goed worden verdragen;
 • Unieke stabiliteit op kamertemperatuur;
 • Mag ook samen met antibiotica ingenomen worden.

Op voorraad

Share
EAN: 5430000149631 Categorieën: , ,
nutriphyt

Bevordert de darmwerking1. Met levende darmbacteriën en low-FODMAP voedingsvezels. Fibraphar is een afgewogen combinatie van goedaardige, maagzuur- en galzout resistente bacteriën, in combinatie met natuurlijke low-FODMAP voedingsvezels die goed worden verdragen. Daarnaast bevat Fibraphar een extract van zuurbes (Berberis vulgaris), wat de darmwerking bevordert1.

BACTERIËLE MIX IN FIBRAPHAR

Fibraphar bevat dezelfde kwalitatieve goedaardige darmbacteriën als Lactophar en dit in een plantaardige capsule. De capsule is tevens 100% Clean Label en garandeert een vrijzetting van de bacteriën rechtstreeks in de darm. Daarnaast zijn de stammen uiterst stabiel op kamertemperatuur en bij gebruik van Fibraphar neemt u dus gegarandeerd de levensvatbare bacteriën in gedurende de volledige houdbaarheidstermijn van het product.

UNIEKE VOEDINGSVEZEL UIT DE GUARPLANT, LAAG IN FODMAP’s

Fibraphar is een nieuw synbioticum dat de kwalitatieve bacteriële mix van Lactophar combineert met een unieke voedingsvezel. Sunfiber® is namelijk de meest bestudeerde oplosbare voedingsvezel ter wereld en wordt gewonnen uit de guarplant, die groeit in het westen van India. Zijn specifieke samenstelling, gebaseerd op galactomannan wordt verkregen door partiële hydrolyse van de guargom. Sunfiber® is hierdoor de eerste voedingsvezel die een ‘Low-FODMAP’ certifiëring heeft ontvangen van de Monash University en bijgevolg goed wordt verdragen in vergelijking met sommige andere voedingsvezels. Daarnaast is deze vezel ook 100% natuurlijk (ISO 19657 gecertifieerd).

BERBERIS VULGARIS ALS BRON VAN BERBERINE

Naast de darmbacteriën en Sunfiber® voedingsvezels bevat Fibraphar ook een gestandaardiseerd extract van de zuurbes (Berberis vulgaris). De wortelstok van deze plant is een interessante bron van berberine en het is reeds lang gekend dat Berberis vulgaris de darmwerking bevordert.

WAT BIJ ANTIBIOTICAGEBRUIK?

Fibraphar is een ideaal product om goedaardige lactobacillen op te nemen en mag ook in combinatie met antibiotica gebruikt worden.

CLEAN LABEL

Vrij van synthetische kleur- en hulpstoffen. Met enkel natuurlijke hulpstoffen en in plantaardige capsules. Kleurverschillen zijn normaal en doen geen afbreuk aan de werking.

SAMENSTELLING

NUTRITIONELE INFORMATIE PER DAGDOSIS VAN 1 CAPSULE

Sunfiber® voedingsvezels 360 mg
Zuurbes (Berberis vulgaris) 77.3 mg
Lactobacillus acidophilus* 2.5 mld
Lactobacillus casei* 2.5 mld
Lactobacillus delbrueckii* 2.5 mld
Lactobacillus rhamnosus* 2.5 mld

* 2.5 miljard levende bacteriën per stam

INGREDIËNTEN: Sunfiber® (Guarplant: Cyamopsis tetragonoloba), Capsule: Hypromellose, Zuurbes (Berberis vulgaris), Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus casei, Lactobacillus delbrueckii, Lactobacillus rhamnosus, Clean label mix (Rijstderivaten (Oryza sativa), Antiklontermiddel: Glyceriden).

FIBRAPHAR

DOSERING

1 capsule per dag

SLIKPROBLEMEN?

Door de innovatieve zuurresistente capsules is het best om bij Fibraphar steeds de capsule op zijn geheel in te slikken. Op deze manier zullen alle melkzuurbacteriën 100% levensvatbaar tot in de darm gebracht worden. Mocht dit voor u echter onmogelijk zijn dan raden we zeker aan de inhoud in te nemen op een nuchtere maag (vóór de maaltijd), om zo de transittijd in de maag zo kort mogelijk te houden.

VOORZORG

 • Kan volledig veilig, samen met antibiotica worden ingenomen.
 • Door de low-FODMAP certifiëring van de gebruikte voedingsvezels is Fibraphar ook geschikt voor mensen die deze fermenteerbare koolhydraten willen vermijden.

EXTRA INFO

Bestaat ook in kauwtablet onder de naam Lactophar, met inuline en FOS (Fructo-oligosacchariden) als voedingsvezels en verpakt per 10, 30 en 90 geblisterde tabletten/doos.

Meer informatie
CNK 4253-498
Notificatienr. PL/AS 788/28
EAN 5430000149631
 • Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gezonde levensstijl en een evenwichtige voeding, maar kunnen wel een goede aanvulling zijn.
 • De dagelijkse dosering niet overschrijden
 • Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren.
 • Kinderen altijd verwijzen naar het advies van een gespecialiseerde arts of orthomoleculaire therapeut
 • Raadpleeg een arts, apotheker of therapeut alvorens supplementen te gebruiken in geval van medicijngebruik, ziekte en gebruik bij kinderen
 • Niet gebruiken bij zwangerschap of lactatie zonder consultatie van een arts
 • Dit product is geen geneesmiddel maar een gezondheidsproduct
 • Dit vervangt niet de behandeling van een arts.
 • Op een koele, droge en donkere plaats bewaren.

Merk

Nutriphyt

Nutriphyt is een gerenommeerd Belgisch bedrijf en biedt u een breed assortiment natuurlijke en zuivere gezondheidsproducten. Producten die de code van de natuur in zich dragen en die het lichaam tot diep in de cellen verzorgen en voeden. Waarvan de nutriënten zijn samengebracht in een optimale synergie en die het resultaat zijn van een diepgaande studie naar werkelijke gezondheid. Voor Nutriphyt is de gezondheid van alle mensen top prioriteit. Vanuit een oorzaakgerichte aanpak, in plaats van een symptomatische aanpak, werden onze voedingssupplementen ontwikkeld. Aandoeningen zijn vaak het resultaat van een tekort aan nutriënten. Alsook, wordt de oorzaak van chronische ziekten in realiteit zelden aangepakt, waardoor ze enkel symptomatisch behandeld worden. Vanuit die optiek werden de voedingssupplementen van Nutriphyt ontwikkeld. Onze producten voorkomen deze tekorten en ondersteunen het lichaam tot in de kern. Op die manier kunnen we aandoeningen van bij het prille begin onderdrukken en zelfs voorkomen. Onze producten worden volledig in-house ontwikkeld door gekwalificeerde medewerkers. Enkel zo kunnen we garanderen dat alles volgens puur wetenschappelijke inzichten wordt ontwikkeld. Daarnaast garanderen we ook dat alle gezondheidsproducten volledig natuurlijk zijn en streven we ernaar om ons volledige gamma 'clean label' te maken. Een zo zuiver mogelijk, natuurlijk product om je lichaam ultiem te ondersteunen, dat is Nutriphyt.
nutriphyt