FERTILITY MAN – 60 tabletten + 60 softgels – Vruchtbaarheid voor de man – Nutriphyt

Oorspronkelijke prijs was: 75,00€.Huidige prijs is: 69,00€. Incl BTW

Fertility man

Ondersteunt de normale zaadcelproductie2 en vruchtbaarheid1 van de man.

 • 1Zink en maca dragen bij tot de normale vruchtbaarheid en voortplanting;
 • 2Selenium helpt de zaadcelproductie te ondersteunen;
 • Lijnzaad ondersteunt de normale regulatie van de hormonale activiteit in het lichaam;
 • Een duo pack met fyto-nutriënten & omega vetzuren van de hoogste kwaliteit en zuiverheid;
 • Bevat absoluut geen hormonen of medicijnen.
Share
EAN: 5430000149457 Categorieën: , ,
nutriphyt

Ondersteunt de normale zaadcelproductie2 en vruchtbaarheidvoor de man. Fertility man is een duo pack met fytonutriënten (Improvum) + hoogwaardige omega vetzuren (Linucaps) voor de man. Zonder enige toevoeging van hormonen of medicijnen.

Vruchtbaarheid is in essentie altijd iets van man en vrouw samen, net zo goed als zwanger worden dat is. Vruchtbaar is men dus samen. Zo speelt zink bijvoorbeeld een belangrijke rol in de reproductiviteit van zowel mannen als vrouwen.

ZAADCELPRODUCTIE

De zaadcelproductie is een doorgaand proces waarbij telkens weer nieuwe zaadcellen worden geproduceerd. Puur fysiologisch gezien is ongeveer 3 maanden nodig voor het produceren en afrijpen van zaadcellen. De zaadcelproductie is hierbij afhankelijk van zink en ook het zaadvocht is bijzonder rijk aan zink.

NATUURLIJKE STOFFEN

Uw lichaam een uitgekiend complex aan natuurlijke stoffen aanreiken, is iets dat u makkelijk zelf kunt doen. Fertility man bevat absoluut geen hormonen of medicijnen en kan volledig veilig gebruikt worden.

Daarnaast wordt gelijktijdig gebruik van Fertility woman door de vrouw steeds aangeraden.

Samenstelling:

FORMULE IMPROVUM

NUTRITIONELE INFORMATIE PER DAGDOSIS VAN 2 TABLETTEN

Bloedregenalg (Haematococcus pluvialis) 273.7 mg 8.2 mg astaxanthine
Maca (Lepidium meyenii) 250 mg
Zeeden (Pinus maritima) 100 mg 40 mg OPC’s
N-acetyl-L-carnitine 100 mg
Co-enzym Q10 25 mg
Zink(bisglycinaat) 7.5 mg 75 %*
Vitamine B6 3 mg 214 %*
Folaat (B9) 200 µg 100 %*
Vitamine B12 (methylcobalamine) 1.5 µg 60 %*

*% RI = Referentie inname

INGREDIËNTEN: Vulstof: Microkristallijne cellulose, Bloedregenalg (Haematococcus pluvialis), Maca (Lepidium meyenii), N-acetyl-L-carnitine, Zeeden (Pinus maritima), Glansmiddel: CM039 RED (Magnesiumcarbonaat, Hydroxypropyl(methyl)cellulose, Calciumcarbonaat, Miglyol, Karmijnrood), Antiklontermiddel: Siliciumdioxide, Zinkbisglycinaat, Co-enzym Q10, Antiklontermiddel: Magnesiumstearaat, Pyridoxine hydrochloride, 5MTHF-glucosamine, Methylcobalamine.

FORMULE LINUCAPS

NUTRITIONELE INFORMATIE PER DAGDOSIS VAN 2 SOFTGELS

Lijnzaad (Linum usitatissimum) 2000 mg
Vitamine E (D-alfa-tocoferol) 20 mg 167 %*

* RI = Referentie inname

INGREDIËNTEN: Lijnzaad (Linum usitatissimum), Omhulling: Gelatine; Glycerol; Water, D-alfa-tocoferol.

DOSERING

2 tabletten Improvum + 2 softgels Linucaps per dag

GEBRUIKSDUUR

 • Ter ondersteuning van de normale productie van gezonde zaadcellenwordt een gebruiksduur van ten minste 3 maanden geadviseerd.
 • Fertility man bevat geen hormonen of medicijnen en is volledig veilig te gebruiken bij elke andere medische behandeling. Mag ook gebruikt worden bij een IVF behandeling.
 • Er bestaat ook Fertility woman en er wordt nadrukkelijk geadviseerd dat zowel de man als de vrouw gelijktijdig hun Fertility man en Fertility woman gebruiken.

SLIKPROBLEMEN?

 • De tablet Improvum kan in tweeën gebroken worden.
 • De tablet mag fijn gekauwd worden.
 • De tablet mag met een pillenvergruizer worden fijn gemaakt en vermengd met voeding of vloeistof.
 • De softgel Linucaps kan in de mond makkelijk stuk gebeten worden, waarbij de olie ingeslikt en de softgel verwijderd kan worden.

 

Meer informatie
CNK 3552-338
Notificatienr. NUT/PL/AS 788/12+NUT/PL 788/15
EAN 5430000149457

Dit voedingssupplement is vrij van gluten.

Dit voedingssupplement bevat geen lactose.

Dit voedingssupplement is sojavrij.

 • Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gezonde levensstijl en een evenwichtige voeding, maar kunnen wel een goede aanvulling zijn.
 • De dagelijkse dosering niet overschrijden
 • Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren.
 • Kinderen altijd verwijzen naar het advies van een gespecialiseerde arts of orthomoleculaire therapeut
 • Raadpleeg een arts, apotheker of therapeut alvorens supplementen te gebruiken in geval van medicijngebruik, ziekte en gebruik bij kinderen
 • Dit product is geen geneesmiddel maar een gezondheidsproduct
 • Dit vervangt niet de behandeling van een arts.
 • Op een koele, droge en donkere plaats bewaren.

Merk

Nutriphyt

Nutriphyt is een gerenommeerd Belgisch bedrijf en biedt u een breed assortiment natuurlijke en zuivere gezondheidsproducten. Producten die de code van de natuur in zich dragen en die het lichaam tot diep in de cellen verzorgen en voeden. Waarvan de nutriënten zijn samengebracht in een optimale synergie en die het resultaat zijn van een diepgaande studie naar werkelijke gezondheid. Voor Nutriphyt is de gezondheid van alle mensen top prioriteit. Vanuit een oorzaakgerichte aanpak, in plaats van een symptomatische aanpak, werden onze voedingssupplementen ontwikkeld. Aandoeningen zijn vaak het resultaat van een tekort aan nutriënten. Alsook, wordt de oorzaak van chronische ziekten in realiteit zelden aangepakt, waardoor ze enkel symptomatisch behandeld worden. Vanuit die optiek werden de voedingssupplementen van Nutriphyt ontwikkeld. Onze producten voorkomen deze tekorten en ondersteunen het lichaam tot in de kern. Op die manier kunnen we aandoeningen van bij het prille begin onderdrukken en zelfs voorkomen. Onze producten worden volledig in-house ontwikkeld door gekwalificeerde medewerkers. Enkel zo kunnen we garanderen dat alles volgens puur wetenschappelijke inzichten wordt ontwikkeld. Daarnaast garanderen we ook dat alle gezondheidsproducten volledig natuurlijk zijn en streven we ernaar om ons volledige gamma 'clean label' te maken. Een zo zuiver mogelijk, natuurlijk product om je lichaam ultiem te ondersteunen, dat is Nutriphyt.
nutriphyt