Curcuma – 60 capsules – gewrichten

42,00 Incl BTW

Voordelen

  • Kurkuma en gember ondersteunen de werking van de gewrichten
  • Kurkuma bevordert de eetlust
  • Gember helpt de spijsvertering
  • Gember ondersteunt de normale spierwerking
  • Gember heeft een positieve invloed op het uithoudingsvermogen en de energie

Samenstelling

Biocurcumine gecombineerd met de olie van de kurkumawortel. Unieke mix van kurkuma en gember.

Benfida Curcuma is een van de beste natuurlijke vormen van curcumine: biocurcumine BCM-95®. Het is een extract van de kurkumawortel met 95% curcuminoïden (het volledige complex) gecombineerd met de olie van de kurkumawortel, die rijk is aan turmeronen en heel veel andere bioactieve stoffen. Turmeronen verbeteren de opname van curcumine en versterken de werking.

BCM-95® wordt tot zeven keer beter opgenomen dan standaard curcumine-supplementen en blijft langer actief in het lichaam.

Benfida Curcuma heeft nog een extra troef. Het is een unieke mix van kurkuma en gember. Voor een sterkere en bredere werking werd een gestandaardiseerd gemberextract toegevoegd, met 20% gingerolen.

Op voorraad

Expiry Date: 1 November 2023

Share
EAN: 5404030710017 Categorieën: , ,

Productomschrijving

Curcuminoïdencomplex + essentiële olie van kurkumawortel

Curcumine is het actieve bestanddeel van kurkuma, een specerij die gemaakt wordt uit de geelwortel (Curcuma longa). Deze specerij is een veelgebruikt kruidengeneesmiddel in de traditionele traditionele geneeskunde, de Ayurveda.

Curcumine is een curcuminoïde die wordt beschouwd als het meest voorkomende bestanddeel van de geelwortel. Het wordt daarom vaak uit de wortel geïsoleerd om als supplement gebruikt te worden. Het nadeel daarvan is dat geïsoleerde curcumine slecht opgenomen wordt. Bovendien zitten er nog andere curcuminoïden in de kurkumawortel, zoals demethoxycurcumine en bisdemethoxycurcumine. Ze zijn zelfs belangrijk voor de werking van de specerij en de combinatie van alle curcuminoïden heeft een bredere en sterkere werking.

De kurkumawortel bevat naast curcuminoïden ook olie met honderden bioactieve stoffen. (Ar-turmeron, turmeron, zingibereen, curlon, ar-curcumeen, curcumenol, en veel meer). Een extract van de volledige wortel heeft een bredere werking, wordt beter opgenomen en is veiliger dan hoge doses van geïsoleerde curcumine.

Natuurlijke curcumine in een hoogkwalitatief supplement

Benfida Curcuma is een van de beste natuurlijke vormen van curcumine: biocurcumine BCM-95®. Het is een extract van de kurkumawortel met 95% curcuminoïden (het volledige complex) gecombineerd met de olie van de kurkumawortel, die rijk is aan turmeronen en heel veel andere bioactieve stoffen. Turmeronen verbeteren de opname van curcumine en versterken de werking.

BCM-95® wordt tot zeven keer beter opgenomen dan standaard curcumine-supplementen en blijft langer actief in het lichaam.

Benfida Curcuma heeft nog een extra troef. Het is een unieke mix van kurkuma en gember. Voor een sterkere en bredere werking werd een gestandaardiseerd gemberextract toegevoegd, met 20% gingerolen.

Voordelen Kurkuma

  • Kurkuma en gember ondersteunen de werking van de gewrichten
  • Kurkuma bevordert de eetlust
  • Gember helpt de spijsvertering
  • Gember ondersteunt de normale spierwerking
  • Gember heeft een positieve invloed op het uithoudingsvermogen en de energie

Benfida Curcuma is verkrijgbaar in 60 capsules en 120 capsules.

Meer info over kurkuma

Ingrediënten

Mix van kurkuma- en gemberextract

Samenstelling per capsule

Kurkuma (Curcuma longa) extract: Biocurcumax BCM-95® (95% curcuminoïden, 45% ar-turmeron) – 500 mg
waaronder curcumine 325 mg
Gember (Zingiber officinale) wortelextract (20% gingerolen) 25 mg

Andere ingrediënten: antiklontermiddel (Nu-Flow, rijstconcentraat), stabilisator (glyceroldibehenaat), plantaardige capsule

Extra informatie

Gewicht 0.060 kg

Belgisch product

Alle producten van Benfida worden onderzocht, ontwikkeld en geproduceerd

Merk

Benfida

Benfida biedt voedingssupplementen aan voor wie voluit in het leven wil staan en daarbij het beste van de natuur wil inzetten. We onderscheiden ons door hoogkwalitatieve producten die met zorg en op basis van recent wetenschappelijk onderzoek zijn samengesteld. Ons assortiment is geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Curcuma – 60 capsules – gewrichten” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *