ZWARTE ELS – Gemmotherapie – (50ml) – Bio – Antibioticum

Oorspronkelijke prijs was: 26,95€.Huidige prijs is: 24,90€. Incl BTW

ZWARTE ELS – Alnus glutinosa

De els werd door dr. P. Henry beschouwd als het antibioticum van de gemmotherapie. Ons onderzoek heeft dit bevestigd. Om die reden hebben we deze in dit complex

GEM-SANA (GC 18) gecombineerd met populier. Dat is ook een grote ontstekingsremmer. Het is ook een ingrediënt van de complexen GEM-RESPI (GC 15) en GEM-MEMO (GC 10).

 

 

Op voorraad

Share
EAN: 5430000058087 Categorieën: , ,
Alphagem

Op volgende manieren kan gemmotherapie van zwarte els een ondersteunende werking bieden:

 1. kan ondersteunend werken bij acute etterende ontstekingen
 2. preventie van veneuze en netvliestromboses
 3. verlaagt de viscociteit van het bloed
 4. bij ontstekingswerend middel bij coroniaire inflammatie, arteriitis.
 5. acute en chronische migraine
 6. kan de intellectuele prestaties verhogen
 7. kan het concentratievermogen verbeteren
 8. ondersteunend bij acute luchtwegontsteking als antibioticum
 9. kan helpen bij de gastritis
 10. bij acuut gewrichtsreuma, osteoporose
 11. ontstekinsgwerend ter hoogte van de urinewegen

Samenstelling: 

Plantaardige glycerine, alcohol (35 %), water, verse knoppen van zwarte els

Gebruik: 5 à 15 druppels per dag

5 430000 058087

50 ml (GEU50AUG)

Merk

Alphagem

ALPHAGEM is het eerste assortiment wetenschappelijke gemmotherapie We willen de kennis van de therapeutische principes van toppen vergroten en onze gebruikers de mogelijkheid geven om een ​​weloverwogen keuze te maken. Daarom stellen we de flavonoïde-analyses van elk van onze batches beschikbaar. De resultaten van deze analyses zijn in overeenstemming met de normen van de International Association of Gemmotherapy. Hierdoor is ALPHAGEM het eerste merk dat de kwaliteit van zijn toppen op een wetenschappelijke manier aantoont. De KWALITEIT van onze producten... wordt gegarandeerd door kwaliteitscontroles in de verschillende stadia van het productieproces en door strenge controle van het oogstproces van de knoppen. We hebben ons eigen toeleveringsnetwerk, wiens missie het is om de toppen in hun optimale ontwikkelingsfase te oogsten wanneer de toppen vol sap zitten. Onze oogstteams zijn verantwoordelijk voor het sorteren van de knop die niet van optimale kwaliteit is op de oogstplaats. Onze maceraten worden uitsluitend bereid uit verse knoppen die direct op de oogstplaats zijn gestabiliseerd in een mengsel van water, alcohol en glycerine. We kiezen consequent voor gecertificeerde biologische ingrediënten, waaronder glycerine, waardoor ALPHAGEM het merk is met het hoogste percentage biologische ingrediënten. Ons GAMMA omvat momenteel 39 geconcentreerde geglycerineerde maceraten van knoppen en 22 complexen, geïnspireerd op het Verdrag van Gemmotherapie van Philippe Andrianne (Editions Amyris Brussel) en het resultaat van onze onderzoeksprogramma's. Elk jaar wordt ons assortiment uitgebreid met nieuwe producten. ALPHAGEM meer dan gemmotherapie ... Naast een reeks kwaliteitsvolle gemmotherapie, blijft Alphagem investeren in de zoektocht naar nieuwe producten om u dagelijks te helpen. De natuur die ons omringt is verrassend en vooral vol rijkdom. Laten we de tijd nemen om ernaar te luisteren en het te analyseren om het als model te gebruiken in ons dagelijks leven. We beheersen de natuur alleen door haar regels te volgen.
Alphagem