ZONNEROOSJE – ROCK ROSE- 10ml

5,95 Incl BTW

Negatieve emotie: acute paniek en schrik.

Positief effect: moed en zenuwsterkte.

Op voorraad

Share
Ladrome

Wannneer zonneroosje gebruiken?

  • in acute, extreme crisissituaties waarbij paniek of doodsangst heerst en men dreigt hysterisch te reageren of in schock terecht te komen (ongeval, natuurramp, plotse ziekte of verwonding…)
  • als men op het nippertje ontsnapte aan een levensbedreigende situatie en nog de angst in zich volet (auto-ongeval, bomaanslag…)
  • bij kinderen die in paniek wakker schrikken uit een nachtmerrie

Gebruik:

  • In chronische situaties: 2 à 4 druppels van (elk van) de gekozen essence(s) in niet-bruisend water; zo’n 4 maal per dag (o.a ‘s morgens bij het wakker worden en ‘s avonds voor het slapen gaan). Het is aangeraden niet meer dan 5 essences tegelijk te gebruiken.
  • Voor acute, stresserende situaties: is er de Eerste Hulp Remedie. Hiervan worden telkens 4 druppels genomen naargelang de behoefte.

Merk

Ladrôme

ladrôme laboratorium… is vooral een team van ongeveer 45 mensen die waarden delen en een echte passie voor aromatische en geneeskrachtige planten. Onze wens is om biologische plantaardige welzijnsproducten aan te bieden om voor jezelf te zorgen, op een zinvolle en ecologisch verantwoorde manier. Onze biologische producten zijn verkrijgbaar in apotheken, drogisterijen en biologische winkels - fysiek en online. Wij zijn aanwezig in het veld, luisteren naar onze klanten en voldoen aan hun eisen. Ook gezondheids-, schoonheids- en alternatieve geneeswijzen werken dagelijks met laboratoriumproducten van ladrôme.
Ladrome

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “ZONNEROOSJE – ROCK ROSE- 10ml” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *