KAMPERFOELIE – HONEYSUCKLE 10ml

5,95 Incl BTW

Lonicera caprifolium

Negatieve emotie: verheerlijken van het verleden.

Positief effect: het actief beheersen van het verleden en vermogen tot veranderen.

Share
Ladrome

Wanneer kamperfoelie gebruiken?

  • bij heimwee naar een verheerlijkt verleden (dromen over vroeger geluk, huis of jeugd, verheerlijken van overleden partner, bij heimwee naar huis
  • bij een nostalgische vlucht in het verleden om niet geconfronteerd te worden met de harde werkelijkheid van het voor hen onaantrekkelijke heden

Gebruik:

  • In chronische situaties: 2 à 4 druppels van (elk van) de gekozen essence(s) in niet-bruisend water; zo’n 4 maal per dag (o.a ‘s morgens bij het wakker worden en ‘s avonds voor het slapen gaan). Het is aangeraden niet meer dan 5 essences tegelijk te gebruiken.
  • Voor acute, stresserende situaties: is er de Eerste Hulp Remedie. Hiervan worden telkens 4 druppels genomen naargelang de behoefte.

Merk

Ladrôme

ladrôme laboratorium… is vooral een team van ongeveer 45 mensen die waarden delen en een echte passie voor aromatische en geneeskrachtige planten. Onze wens is om biologische plantaardige welzijnsproducten aan te bieden om voor jezelf te zorgen, op een zinvolle en ecologisch verantwoorde manier. Onze biologische producten zijn verkrijgbaar in apotheken, drogisterijen en biologische winkels - fysiek en online. Wij zijn aanwezig in het veld, luisteren naar onze klanten en voldoen aan hun eisen. Ook gezondheids-, schoonheids- en alternatieve geneeswijzen werken dagelijks met laboratoriumproducten van ladrôme.
Ladrome

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “KAMPERFOELIE – HONEYSUCKLE 10ml” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *