HERIK – MUSTARD – 10ml

5,95 Incl BTW

Sinapis arvensis

Negatieve emotie: plotse neerslachtigheid.

Positief effect: innerlijke vreugde.

Op voorraad

Share
Ladrome

Wanneer herik gebruiken?

  • bij plots opkomende depressieve stemming of somberheid (zonder dat hiervoor een duidelijk aanwijsbare reden bestaat), waarbij men geen belangstelling heeft voor het dagelijks leven
  • als men het gevoel heeft dat een duistere wolk over zich is neergedaald en dat men van de buitenwereld en elke menselijke warmte is afgesloten.

Gebruik:

  • In chronische situaties: 2 à 4 druppels van (elk van) de gekozen essence(s) in niet-bruisend water; zo’n 4 maal per dag (o.a ‘s morgens bij het wakker worden en ‘s avonds voor het slapen gaan). Het is aangeraden niet meer dan 5 essences tegelijk te gebruiken.
  • Voor acute, stresserende situaties: is er de Eerste Hulp Remedie. Hiervan worden telkens 4 druppels genomen naargelang de behoefte.

Merk

Ladrôme

ladrôme laboratorium… is vooral een team van ongeveer 45 mensen die waarden delen en een echte passie voor aromatische en geneeskrachtige planten. Onze wens is om biologische plantaardige welzijnsproducten aan te bieden om voor jezelf te zorgen, op een zinvolle en ecologisch verantwoorde manier. Onze biologische producten zijn verkrijgbaar in apotheken, drogisterijen en biologische winkels - fysiek en online. Wij zijn aanwezig in het veld, luisteren naar onze klanten en voldoen aan hun eisen. Ook gezondheids-, schoonheids- en alternatieve geneeswijzen werken dagelijks met laboratoriumproducten van ladrôme.
Ladrome

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “HERIK – MUSTARD – 10ml” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *