GASPELDOORN – GORSE 10ml

5,95 Incl BTW

Ulex europaeus

Negatieve emotie: hopeloze vertwijfeling.

Positief effect: hoop en positieve overtuiging.

Share
Ladrome

Wanneer gaspeldoorn gebruiken?

  • als men geen hoop meer koestert en vertwijfeld iedere verdere poging tot herstel als nutteloos beschouwt (bij chronische zieken die zonder succes talloze behandelingen ondergingen)
  • bij stilstand na een aanvankelijke vooruitgang in de behandeling van een chronische ziekte
  • voor hen die bersuten, maar zich tot laten overhalen om de zoveelste therapie te proberen

Gebruik:

  • In chronische situaties: 2 à 4 druppels van (elk van) de gekozen essence(s) in niet-bruisend water; zo’n 4 maal per dag (o.a ‘s morgens bij het wakker worden en ‘s avonds voor het slapen gaan). Het is aangeraden niet meer dan 5 essences tegelijk te gebruiken.
  • Voor acute, stresserende situaties: is er de Eerste Hulp Remedie. Hiervan worden telkens 4 druppels genomen naargelang de behoefte.

Merk

Ladrôme

ladrôme laboratorium… is vooral een team van ongeveer 45 mensen die waarden delen en een echte passie voor aromatische en geneeskrachtige planten. Onze wens is om biologische plantaardige welzijnsproducten aan te bieden om voor jezelf te zorgen, op een zinvolle en ecologisch verantwoorde manier. Onze biologische producten zijn verkrijgbaar in apotheken, drogisterijen en biologische winkels - fysiek en online. Wij zijn aanwezig in het veld, luisteren naar onze klanten en voldoen aan hun eisen. Ook gezondheids-, schoonheids- en alternatieve geneeswijzen werken dagelijks met laboratoriumproducten van ladrôme.
Ladrome

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “GASPELDOORN – GORSE 10ml” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *