EXAMENSPRAY- 20ml

6,30 Incl BTW

Gedurende een examenperiode kan men vaak gespannen en rusteloos zijn. Hierdoor kan een gebrek aan mentale kracht optreden, met twijfels over eigen kunnen en het gevoel onvoldoende kennis te hebben.

Dankzij het bloesemcomplex Examen krijgt men meer zelfvertrouwen in eigen kunnen en kan met met de nodige rust en helderheid van geest de examenperiode aanvatten. Het complex verbetert tevens het geheugen, het concentratievermogen en de leerprestaties.

Op voorraad

Share
Ladrome

Ingrediënten:

Het bloesemcomplex ‘Examen’ is een combinatie van de 5 volgende bloesemremedies:

– Loodkruid/Cerato (Ceratostigma willmottiana)

– Haagbeuk/Heather (Carpinus betulus)

– Reuzenbalsemien/Impatiens (Impatiens glandulifera)

– Lariks/Larch (Larix decidua)

– Maskerbloem/Mimulus (Mimulus guttatus)

Gebruik:

De bloesemcomplexen van ladrôme zijn heel eenvoudig in gebruik dankzij een spraysysteem. De aangeraden dosering is: 2 verstuivingen onder de tong, 4 maal per dag. Voor kinderen vanaf 6 jaar kunnen de verstuivingen in een glas water gedaan worden, teneinde een verdunde en drinkbare oplossing te verkrijgen. Vermits ze werden aangemaakt volgens de voorschriften van Dr Bach met een biologische cognac, hebben de bloesemcomplexen een alcoholgehalte van 40°. Ze worden dan ook afgeraden voor zwangere vrouwen en kinderen onder de 6 jaar.

Glutenvrij niet-gecertificeerd
Zonder suikertoevoeging
Lactosevrij
Vegan

Merk

Ladrôme

ladrôme laboratorium… is vooral een team van ongeveer 45 mensen die waarden delen en een echte passie voor aromatische en geneeskrachtige planten. Onze wens is om biologische plantaardige welzijnsproducten aan te bieden om voor jezelf te zorgen, op een zinvolle en ecologisch verantwoorde manier. Onze biologische producten zijn verkrijgbaar in apotheken, drogisterijen en biologische winkels - fysiek en online. Wij zijn aanwezig in het veld, luisteren naar onze klanten en voldoen aan hun eisen. Ook gezondheids-, schoonheids- en alternatieve geneeswijzen werken dagelijks met laboratoriumproducten van ladrôme.
Ladrome

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “EXAMENSPRAY- 20ml” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *