DUIZENDGULDENKRUID – CENTAURY 10ml

5,95 Incl BTW

Centaurium umbellatum

Negatieve emotie: zwakke goedmoedigheid.

Positief effect: zelfontplooiing, gemotiveerde dienstbaarheid.

Share
Ladrome

Wanneer duizendguldenkruid gebruiken?

  • bij personen met een zwakke wil, die zich al te bereidwillig en meegaand opstellen t.o.v. de wensen van anderen (overdreven hulpvaardigheid en gemoedigheid, niet “neen” kunnen zeggen, slaafs gedrag, te gevoelig voor lof en goedkeuring)
  • als met te weinig zijn eigen individualiteit laat gelden, niet opkomt voor zijn eigen belangen en teveel de invloed van een krachtige of egoïstische persoonlijkheid ondergaat (van superieuren, echtgenoot, dominante moeder of vader)

Gebruik:

  • In chronische situaties: 2 à 4 druppels van (elk van) de gekozen essence(s) in niet-bruisend water; zo’n 4 maal per dag (o.a ‘s morgens bij het wakker worden en ‘s avonds voor het slapen gaan). Het is aangeraden niet meer dan 5 essences tegelijk te gebruiken.
  • Voor acute, stresserende situaties: is er de Eerste Hulp Remedie. Hiervan worden telkens 4 druppels genomen naargelang de behoefte.

Merk

Ladrôme

ladrôme laboratorium… is vooral een team van ongeveer 45 mensen die waarden delen en een echte passie voor aromatische en geneeskrachtige planten. Onze wens is om biologische plantaardige welzijnsproducten aan te bieden om voor jezelf te zorgen, op een zinvolle en ecologisch verantwoorde manier. Onze biologische producten zijn verkrijgbaar in apotheken, drogisterijen en biologische winkels - fysiek en online. Wij zijn aanwezig in het veld, luisteren naar onze klanten en voldoen aan hun eisen. Ook gezondheids-, schoonheids- en alternatieve geneeswijzen werken dagelijks met laboratoriumproducten van ladrôme.
Ladrome

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “DUIZENDGULDENKRUID – CENTAURY 10ml” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *