SLAAP TINCTUUR

Oorspronkelijke prijs was: 9,85€.Huidige prijs is: 9,00€. Incl BTW

Voorbereiding op de slaap

Op voorraad

Share
EAN: 3486330125571 Categorieën: ,
Ladrome
Is bedoeld voor mensen met of zonder uitgesproken slaapproblemen, maar die in hun avondroutine een kruidenmengsel willen opnemen dat hen helpt te ontspannen voor het slapen gaan.
  • Een synergie van verse biologische plantenextracten :
    •  Passiebloem
    • HOP
    • VALERIAAN
  • Kan worden gebruikt in combinatie met de infusie om het effect van de  plantensynergie te versterken.
  • Een eenvoudig en doeltreffend mengsel om in uw avondroutine te integreren, 40 druppels verdund in een glas water of een aftreksel.

Gebruik: verdun 40 druppels in een glas water van 20 cl of in de ladrôme BIOSLAAP infusie, eenmaal per dag, voor het slapen gaan.

ingredienten:  extracten van valeriaan* (Valeriana officinalis), passiebloem* (Passiflora incarnata), hop* (Humulus lupulus)
(*) Ingrediënten van biologische landbouw

 

 

Merk

Ladrôme

ladrôme laboratorium… is vooral een team van ongeveer 45 mensen die waarden delen en een echte passie voor aromatische en geneeskrachtige planten. Onze wens is om biologische plantaardige welzijnsproducten aan te bieden om voor jezelf te zorgen, op een zinvolle en ecologisch verantwoorde manier. Onze biologische producten zijn verkrijgbaar in apotheken, drogisterijen en biologische winkels - fysiek en online. Wij zijn aanwezig in het veld, luisteren naar onze klanten en voldoen aan hun eisen. Ook gezondheids-, schoonheids- en alternatieve geneeswijzen werken dagelijks met laboratoriumproducten van ladrôme.
Ladrome