SLAAP TINCTUUR

9,85 Incl BTW

Voorbereiding op de slaap

Share
Categorieën: , ,
Ladrome
Is bedoeld voor mensen met of zonder uitgesproken slaapproblemen, maar die in hun avondroutine een kruidenmengsel willen opnemen dat hen helpt te ontspannen voor het slapen gaan.
  • Een synergie van verse biologische plantenextracten die ontspanning,   rust en voorbereiding op een gezonde slaap bevorderen:
    •  Passiebloem, dat ontspannend werkt en helpt tot rust te komen bij spanningen en opwinding.
    • HOP en VALERIAAN, een kalmerende  plant, die bijdraagt tot een gezonde nachtrust.
  • Kan worden gebruikt in combinatie met de infusie om het effect van de  plantensynergie te versterken.
  • Een eenvoudig en doeltreffend mengsel om in uw avondroutine te integreren, 40 druppels verdund in een glas water of een aftreksel.

Gebruik: verdun 40 druppels in een glas water van 20 cl of in de ladrôme BIO’SLAAP infusie, eenmaal per dag, voor het slapen gaan.

ingredienten:  extracten van valeriaan* (Valeriana officinalis), passiebloem* (Passiflora incarnata), hop* (Humulus lupulus)
(*) Ingrediënten van biologische landbouw

 

 

Merk

Ladrôme

ladrôme laboratorium… is vooral een team van ongeveer 45 mensen die waarden delen en een echte passie voor aromatische en geneeskrachtige planten. Onze wens is om biologische plantaardige welzijnsproducten aan te bieden om voor jezelf te zorgen, op een zinvolle en ecologisch verantwoorde manier. Onze biologische producten zijn verkrijgbaar in apotheken, drogisterijen en biologische winkels - fysiek en online. Wij zijn aanwezig in het veld, luisteren naar onze klanten en voldoen aan hun eisen. Ook gezondheids-, schoonheids- en alternatieve geneeswijzen werken dagelijks met laboratoriumproducten van ladrôme.
Ladrome

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “SLAAP TINCTUUR” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *