PROPOLIS samenstelling – Apitherapie – (50ml) – Immuniteit – Alphagem

Oorspronkelijke prijs was: 21,00€.Huidige prijs is: 19,00€. Incl BTW

PROPOLIS samenstelling – Apitherapie – (50ml) – Immuniteit – Alphagem

Op voorraad

Share
EAN: 5425038960501 Categorieën: , ,
Alphagem

PROPOLIS

Propolis is een intermediaire stof tussen plant en dier. Deze plantaardige mastiek wordt door de bij geoogst uit de knoppen van bepaalde bomen, waaronder populier, berk, els, kastanje, es…

Bijen gebruiken propolis niet alleen voor zijn hygiënische rol, maar ook om de tussenruimten te sluiten en de ingang van de korf te steriliseren.

Historisch

Het werd al door de Egyptenaren gebruikt om mummies in te pakken, het werd lang door de Grieken en Romeinen gebruikt als middel tegen huidaandoeningen. Hippocrates (460-377 voor Christus), vader van de geneeskunde, gebruikte propolis om wonden en brandwonden te genezen. In de 19e eeuw gebruikten artsen in het Engelse leger het om wonden te desinfecteren en soldaten te helpen genezen. Momenteel bevestigt wetenschappelijk onderzoek bepaalde indicaties, zoals de antivirale, antibiotische en antischimmelwerking.

Samenstelling:

Alcohol* (45 % vol.), MT van Propolis*; essentiële oliën van: Rozemarijncineol* (Rosmarinus officinalis), Ravintsara* (Ravintsara aromatica), Wilde marjolein* (Origanum vulgare), Kaneel* (Cinnamomum zeylanicum.), Mirte* (Myrtus communis), Kruidnagel* (Eugenia caryophyllata), extract van knoppen van Populier* (Populus nigra)

Gebruik:

5 druppels meermaals per dag volgens behoefte

Code:

5 425038 960709

50 ml (GEAC50TER)

Merk

Alphagem

ALPHAGEM is het eerste assortiment wetenschappelijke gemmotherapie We willen de kennis van de therapeutische principes van toppen vergroten en onze gebruikers de mogelijkheid geven om een ​​weloverwogen keuze te maken. Daarom stellen we de flavonoïde-analyses van elk van onze batches beschikbaar. De resultaten van deze analyses zijn in overeenstemming met de normen van de International Association of Gemmotherapy. Hierdoor is ALPHAGEM het eerste merk dat de kwaliteit van zijn toppen op een wetenschappelijke manier aantoont. De KWALITEIT van onze producten... wordt gegarandeerd door kwaliteitscontroles in de verschillende stadia van het productieproces en door strenge controle van het oogstproces van de knoppen. We hebben ons eigen toeleveringsnetwerk, wiens missie het is om de toppen in hun optimale ontwikkelingsfase te oogsten wanneer de toppen vol sap zitten. Onze oogstteams zijn verantwoordelijk voor het sorteren van de knop die niet van optimale kwaliteit is op de oogstplaats. Onze maceraten worden uitsluitend bereid uit verse knoppen die direct op de oogstplaats zijn gestabiliseerd in een mengsel van water, alcohol en glycerine. We kiezen consequent voor gecertificeerde biologische ingrediënten, waaronder glycerine, waardoor ALPHAGEM het merk is met het hoogste percentage biologische ingrediënten. Ons GAMMA omvat momenteel 39 geconcentreerde geglycerineerde maceraten van knoppen en 22 complexen, geïnspireerd op het Verdrag van Gemmotherapie van Philippe Andrianne (Editions Amyris Brussel) en het resultaat van onze onderzoeksprogramma's. Elk jaar wordt ons assortiment uitgebreid met nieuwe producten. ALPHAGEM meer dan gemmotherapie ... Naast een reeks kwaliteitsvolle gemmotherapie, blijft Alphagem investeren in de zoektocht naar nieuwe producten om u dagelijks te helpen. De natuur die ons omringt is verrassend en vooral vol rijkdom. Laten we de tijd nemen om ernaar te luisteren en het te analyseren om het als model te gebruiken in ons dagelijks leven. We beheersen de natuur alleen door haar regels te volgen.
Alphagem