Zeep blok Amanprana

Oorspronkelijke prijs was: 6,95€.Huidige prijs is: 6,60€. Incl BTW

Amanprana zeep blok

  • Fair trade
  • biologisch
  • vrij van palmolie en SLS
  • Amanprana-Solomon-NiuLife missie
  • kokosolie voor zachte reiniging
  • houtskool voor diepe reiniging
  • citroen en eucalyptus zacht en smeuïg

Ingredienten:
INCI: Saponified oil of Cocos nucifera (Coconut)*F, Aqua (water), Sodium chloride (Salt), Charcoal + Super-fatted with oil of Cocos nucifera (Coconut)*F, Eucalyptus citriodora (lemon-scented gum tree)* Essential Oil *=Bio, F=Fair Trade, Extra Virgin Coconut Oil

EAN code: 5425013649285 (100 gr.)

Op voorraad

Share
EAN: 5425013649285 Categorieën: ,

Jouw Amanprana zeep blok wordt gemaakt van biologische kokosolie uit de Solomon eilanden.
Help de Amanprana-Solomon-Niulife missie voort te zetten en koop de Amanprana zeep bar. De aankoop van deze bio zeep geeft zin aan vele levens, het geeft gezinnen op de Solomon eilanden een inkomen en maakt hen gelukkig. Hartelijk dank!

Fair Trade harde zeep van Amanprana is handgemaakte zeep gemaakt van extra vierge kokosolie met houtskool en citroen eucalyptus.

Je gebruikt een blok zeep i.p.v. douchegel, die vaak in plastiek flessen zit. Doordat de Fair Trade zeep van Amanprana gemaakt wordt van 100% natuurlijke en biologische ingrediënten is het gebruiken van deze zeep niet alleen beter voor het milieu, maar ook voor je eigen lichaam.Ga je op reis of sporten en wil je je eigen bio zeep meenemen? Er zijn talloze oplossingen om je soap bar zowel droog als nat mee te nemen. Denk bijvoorbeeld aan een tinnen zeepbakje.

Waarom kies je voor de zeep bar van Amanprana?

De harde zeep van Amanprana wordt gemaakt van de meest Fair Trade kokosolie. Met het kopen van deze zeep bar steun je het Amanprana-Niulife-Solomon kokosolie project. Lees meer over dit project dat zin geeft aan vele levens en gezinnen een inkomen geeft.

Daarnaast is deze bio zeep een weldaad voor je lichaam. De biologische kokosolie die met de hand geperst wordt zorgt voor een milde reiniging van de huid. De houtskool zorgt dan weer voor een diepe reiniging van de poriën. De citroen en eucalyptus zorgen voor een lekkere geur en zachte huid.