Tandenragers 0.40mm (size: 0) Hydrophil

Oorspronkelijke prijs was: 4,49€.Huidige prijs is: 4,10€. Incl BTW

Gemaakt van bamboe en BPA-vrij nylon – voor reiniging tussen de tanden – 6 stuks per verpakking – verpakt in gerecycled karton

Op voorraad

Share
EAN: 4260397792094 Categorieën: ,
HYDROPHIL
PRODUCTDETAILS “BAMBOE INTERDENTALE RAGERS”

Duurzame bamboe interdentale ragers in verschillende maten:

Maat 0 – zeer klein – 0,40 mm // Maat 1 – klein – 0,45 mm // Maat 2 – medium – 0,50 mm // Maat 3 – groot – 0,60 mm – Per stuk of per 4 stuks verkrijgbaar

De interdentale ragers met kunststofvrije bamboe handvatten zijn uw milieuvriendelijke aanvulling op uw dagelijkse gebitsverzorging. Zo reinig je zelfs de moeilijk bereikbare plekken tussen je tanden. U kunt kiezen uit vier ISO-standaardmaten. Maat 0 heeft de kleinste borstel op 0,40 mm. Als je de interdentale ragers samen met onze bamboe tandenborstel gebruikt, bescherm je tegelijkertijd je tanden, tandvlees en het milieu.

Gebruik

Schuif de interdentale rager voorzichtig in de opening tussen twee tanden. Beweeg de borstel een paar keer horizontaal heen en weer. Probeer ook de borstel schuin langs de tanden te leiden in de zogenaamde “X-techniek”. Ga voorzichtig te werk. 

Gebruik de interdentale ragers altijd zonder tandpasta en bij voorkeur één keer per dag voor het tandenpoetsen. Reinig de borstel onder stromend water. U dient de interdentale rager na 7 tot 14 dagen te vervangen.

Materiaal

Handvat: 100% bamboe
Borstel: metaaldraad en BPA-vrij nylon

Merk

Hydrophil

Verhaal Ahoi Ho! Wij zijn Christoph, Sebastian en Wanja, drie vrienden uit de Hanzestad Hamburg en de oprichters van HYDROPHIL, uw merk voor innovatieve duurzame hygiëneproducten. Op dit punt willen we je iets vertellen over hoe en waarom we HYDROPHIL hebben opgericht en hoe onze waterneutrale, veganistische en eerlijke producten tot stand zijn gekomen. Het idee voor HYDROPHIL is geboren tijdens een fietstocht door Hamburg en uit onze blog over water. Het klinkt in eerste instantie misschien vreemd, maar het is waar. Maar de een na de ander... Medio 2012 lanceerden we onze kleine blog op hydrophil.com, die nog steeds gewijd is aan de meest uiteenlopende facetten van het onderwerp water. Waarom water? Naast de lucht die we inademen, is water de belangrijkste hulpbron voor planten, dieren en voor ons mensen. Zonder water zou er geen leven zijn! In onze blog gaan we daarom in op een breed scala aan aspecten die met koud water te maken hebben: duurzaam gebruik van water, conflicten over water als hulpbron, kraanwater... en ga zo maar door. Op een nazomerdag in 2013 hebben we het op de bovengenoemde fietstocht door Hamburg nog eens over watertekorten gehad. Niet ongewoon, want onze vriendschap is ontstaan ​​uit onze gezamenlijke inzet voor de hulporganisatie Viva con Agua de Sankt Pauli eV. Dit leidde tot een discussie over de vraag of het misschien niet ook mogelijk is om producten te maken die niet alleen fairtrade, duurzaam en vegan zijn, maar ook waterneutraal gezien de toenemende problemen rondom ons favoriete onderwerp. Omdat we altijd met het fascinerende onderwerp water te maken hebben en erover schreven in onze blog, wilden we een veldtest starten en proberen een product te ontwikkelen dat zo min mogelijk water gebruikt en vervuilt bij de productie ervan. Dit werd een idee en het idee werd ons huidige merk HYDROPHIL. Nadat we in september 2013 tijdens een proefrun ons eerste t-shirt uitbrachten (die overigens nog steeds hier te bestellen is), was de feedback zo ontzettend positief dat we besloten het shirt opnieuw te ontwerpen. Sindsdien is er veel gebeurd. Ons assortiment waterneutrale, veganistische & eerlijke producten is gestaag gegroeid en we kunnen nu met een beetje trots zeggen dat we marktleider zijn in duurzame mondhygiëne met bamboe tandenborstels. We kijken er enorm naar uit om samen de wereld van morgen een stukje mooier en groener te maken.
HYDROPHIL