Zechsal deodorant, 75 ml – Huid

Oorspronkelijke prijs was: 13,95€.Huidige prijs is: 11,70€. Incl BTW

Zechsal deodorant, 75 ml

Prebiotisch natuurlijk!
  • Ultra-moderne deo met hoog magnesiumgehalte
  • Prebiotische werking, versterkt goede bacteriën
  • Uitstekende opname van magnesium onder de oksels
  • Zonder parfum en géén aluminium
  • Extra fris door menthol-componenten

Op voorraad

Share
EAN: 8718657170053 Categorieën: , , , Tag:
ZEchsal
Productbeschrijving Zechsal deodorant, 75 ml – Huid

Het is belangrijk om te weten hoe het precies werkt met deze deo. Het kan namelijk zijn dat je lichaam in het begin reageert omdat het afvalstoffen wil afvoeren. Dit geeft dan kleine irritaties op de huid en kan vervelend zijn, maar het is dan juist zaak om door te zetten. Geef je lichaam zeker 3 weken de kans om eraan te wennen. En bedenk dat je zo ook je magnesiumbalans aanvult. Onder de oksels wordt het magnesium extra goed opgenomen. Twee vliegen in een klap dus!

Als je merkt dat je huid reageert is het ook goed om meer magnesium te gebruiken omdat je waarschijnlijk niet in balans bent. Wij raden dan aan om bv. 2 keer per week voetenbaden te nemen of regelmatig magnesiumolie te gebruiken. En daarna? Als je lichaam eenmaal in (magnesium)balans is, raak je je vervelende geur na een tijdje helemaal kwijt!

Tip: het duurt ca. drie weken voordat de bacteriële huishouding onder de oksels gewend is aan een nieuwe deodorant. Daarna is de werking optimaal!

Ingrediënten: Aqua, Alcohol Denat., Magnesium Chloride, Propanediol, Saccharomyces Ferment, Triethylcitrate, Polyglyceryl-10 Laurate, Sodium Caproyl/Lauroyl Lactylate, Salvia Officinalis Oil, Hydroxyethylcellulose, Menthol, Menthyl Lactate, Bisabolol, Citric Acid

Dosering en gebruik Zechsal deodorant, 75 ml – Huid

Voor dagelijks gebruik. De roller heeft meer inhoud (75 ml) en gaat 50% langer mee dan standaard deo’s (50 ml).

 

Merk

Zechsal

Zechsal is een samentrekking van “Zechstein” en “sal”. Zechstein is de aanduiding voor de geografische periode van 250 miljoen jaar geleden. Toen liep over een flink deel van Noord-Europa een zee, je raad het al: de Zechstein Zee. Deze zee is in de loop der tijden langzaam ingedroogd - net als nu de Dode Zee -  totdat er alleen maar zouten (mineralen) overbleven, waaronder een dikke laag van het pure magnesiumchloride. Het magnesium dat Zechsal gebruikt komt hier vandaan. Dit zout is de oorsprong van het bedrijf en de grondstof die nu nog steeds wordt gebruikt in veel van de producten. Het tweede deel “sal” is latijn voor zout. Daarnaast is het een onderdeel van het woord “salaris”. In lang vervlogen tijden werden mensen uitbetaald in zout omdat dat zo schaars was. Dit geeft aan hoe waardevol dit oeroude magnesiumzout is. Het magnesium uit de Zechstein Zee wordt internationaal erkend als het zuiverste en edelste magnesiumzout ter wereld.
ZEchsal

You may also like…