granaatappel (extract) – 60 ml

Oorspronkelijke prijs was: 24,00€.Huidige prijs is: 18,00€. Incl BTW

hydro-alcoholisch extract van zuivere granaatappel
(Punica granatum)

rijk aan tannines en alkaloïden
100 % vrij van additieven en conserveringsmiddelen

 

Uitverkocht

Share
Categorieën: ,
Caere natura

beschrijving

de granaatappel is een ware gezondheidsbom

De granaatappel (Punica granatum), bekend om zijn talrijke kwaliteiten, is een essentieel element in de natuurlijke medicijnenkast. Granaatappels worden al duizenden jaren gebruikt en zijn ook in de moderne wereld bijzonder populair.

Het woord granaatappel komt van de Latijnse woorden pomum, wat ‘appel’ betekent, en granutum, wat ‘bezaaid’ betekent. De granaatappelboom draagt een enigszins ronde vrucht met een dieprode kleur, met daarin honderden zaden omgeven door een eetbare pulp, de zaadmantel. De vrucht wordt gekweekt in vele landen over de hele wereld, maar gedijt vooral in een mediterraan klimaat. De granaatappelboom is ontstaan in de Perzische regio. De vrucht is al van voor 3000 v.Chr. bekend en werd in de achttiende eeuw in het Westen geïntroduceerd door Spaanse kolonisten.

granaatappel is een zegen voor het lichaam

Granaatappels bevatten antioxidanten die vrije radicalen (afvalstoffen) bestrijden. De vrucht is ook een grote bron van vitamine A, C en E, en bevat foliumzuur. Hij is ideaal om het immuunsysteem te stimuleren: een granaatappel bevat ongeveer 40 procent van de aanbevolen dagelijkse inname van vitamine C voor een volwassene.

De belangrijkste componenten die de granaatappel zijn bijzondere eigenschappen geven, zijn de overvloedig aanwezige natuurlijke fenolen, zoals ellagitannines en flavonoïden, die zich vooral in de vruchthuls bevinden. Die antioxidanten zijn bijzonder gunstig voor het lichaam.

Gebruiksaanwijzing

  • 3 keer per dag 15 tot 20 druppels in water of vruchtensap.

Merk

Caere natura

Caere biedt een uitzonderlijke selectie unieke en krachtige natuurlijke tincturen en extracten. We geloven dat onze uitgelezen keuze zuivere natuurproducten de basis vormt voor een gezond leven in zuivere eenvoud. In de keuze van onze producten staat de kwaliteit van zowel de natuurlijke ingrediënten als hun bereidingswijze centraal. De hoogwaardige Caereproducten zijn verkrijgbaar bij natuurgeneeskundige therapeuten, voedingsconsulenten en in gespecialiseerde apotheken en biowinkels. Alle Caere-producten zijn bij het FAVV genotificeerd als voedingssupplement. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl.
Caere natura