Zechsal MCM gel, 100 ml. Gewrichtsklachten.

Oorspronkelijke prijs was: 15,75€.Huidige prijs is: 13,80€. Incl BTW

Veel mensen hebben last van hun gewrichten. Dit heeft vele mogelijke oorzaken: van reumatische artritis tot overgangsklachten, van artrose tot een kneuzing.

Bij de één is het chronisch, de ander heeft het af en toe. Vaak worden de klachten erger naarmate we ouder worden. Echt vervelend, want stijve gewrichten veroorzaken pijn en ongemak. 

Op voorraad

Share
ZEchsal

Zechsal MCM gel bevat magnesium, chondroïtine en MSM. 

De basis van de gel is het oeroude magnesium uit de Zechstein bron.

Dosering en gebruik

  • Gebruik één of meerdere keren per dag op de gewrichten die klachten geven.
  • De gel is prettig in gebruik en heeft een frisse geur.
  • Even laten intrekken, afspoelen is niet nodig.
  • Bij ernstige klachten kun je de gel ook gebruiken voor een pakking van het gewricht.
  • Een folie om af te dekken zorgt voor extra warmte , waardoor de gel beter intrekt en optimaal zijn werk kan doen.

Ingrediënten: Aqua, Magnesium Chloride, Alcohol, Glycerin, Menthol, Dehydroxanthan Gum, Dimethylsulfon, Sodium Chondroitin Sulfate, Caffeine, Paullinia Cupana Fruit Extract, Zingiber Officinale Root Extract, Xanthan Gum, Parfum

Uitwendig gebruik, Toepassing op de huid.

Merk

Zechsal

Zechsal is een samentrekking van “Zechstein” en “sal”. Zechstein is de aanduiding voor de geografische periode van 250 miljoen jaar geleden. Toen liep over een flink deel van Noord-Europa een zee, je raad het al: de Zechstein Zee. Deze zee is in de loop der tijden langzaam ingedroogd - net als nu de Dode Zee -  totdat er alleen maar zouten (mineralen) overbleven, waaronder een dikke laag van het pure magnesiumchloride. Het magnesium dat Zechsal gebruikt komt hier vandaan. Dit zout is de oorsprong van het bedrijf en de grondstof die nu nog steeds wordt gebruikt in veel van de producten. Het tweede deel “sal” is latijn voor zout. Daarnaast is het een onderdeel van het woord “salaris”. In lang vervlogen tijden werden mensen uitbetaald in zout omdat dat zo schaars was. Dit geeft aan hoe waardevol dit oeroude magnesiumzout is. Het magnesium uit de Zechstein Zee wordt internationaal erkend als het zuiverste en edelste magnesiumzout ter wereld.
ZEchsal

You may also like…