Luchtwegen Siroop Biologisch 200 ml Alphagem

Oorspronkelijke prijs was: 12,00€.Huidige prijs is: 11,00€. Incl BTW

Luchtwegen Siroop Biologisch 200 ml Alphagem

Deze siroop helpt bij het vrijmaken van verstopte luchtwegen, kalmeert de keel en geïrriteerde stembanden.

Op voorraad

Share
EAN: 5425038960495 Categorieën: , ,
Alphagem

Productbeschrijving Luchtwegen Siroop Biologisch 200 ml Alphagem

Samenstelling Luchtwegen Siroop Biologisch 200 ml Alphagem

Ingrediënten Luchtwegen Siroop Biologisch 200 ml Alphagem

Elecampane siroop compositum* {Eucalyptus*(Eucalyptus globulus labill.); Verse wortel elecampane* (Inula helenium L.); Long* (Pulmonaria uitgeschakeld.); cantor gras* (sisymbrium officiales(L.) Scop.); Weegbree* (Plantago major L.); Gember* (Zingiber uit.); Pot gerst* (Hordeum vulg.)}; water ; suiker*, vlierbloesemsiroop* (Sambucus nigra), honing*, populierknopextract* (Populus nigra L.), essentiële mirteolie* (Myrtus communis L.).
* = Van biologische afkomst.

Gebruik van AlphaGem Luchtwegen Siroop Biologisch 200 ml Alphagem

  • Volwassenen: 1 theelepel 1 à 5 keer per dag
  •  Kinderen vanaf 3 jaar : 1/2 theelepel 1 à 5 keer per dag
  • Voedingssupplementen van AlphaGem gemmotherapie zijn geen vervanging van een gezonde levensstijl en een evenwichtige voeding, maar kunnen wel een goede aanvulling zijn.
  • Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren.
  • Raadpleeg een arts, apotheker of therapeut alvorens supplementen te gebruiken in geval van medicijngebruik, ziekte en gebruik bij kinderen
  • Niet gebruiken bij zwangerschap of lactatie
  • Opmerking:  dit product is geen geneesmiddel maar een gezondheidsproduct
  • Dit vervangt niet de behandeling van een arts.

Code:

5425038960495

200 ml (CASIR200RESA)

Merk

Alphagem

ALPHAGEM is het eerste assortiment wetenschappelijke gemmotherapie We willen de kennis van de therapeutische principes van toppen vergroten en onze gebruikers de mogelijkheid geven om een ​​weloverwogen keuze te maken. Daarom stellen we de flavonoïde-analyses van elk van onze batches beschikbaar. De resultaten van deze analyses zijn in overeenstemming met de normen van de International Association of Gemmotherapy. Hierdoor is ALPHAGEM het eerste merk dat de kwaliteit van zijn toppen op een wetenschappelijke manier aantoont. De KWALITEIT van onze producten... wordt gegarandeerd door kwaliteitscontroles in de verschillende stadia van het productieproces en door strenge controle van het oogstproces van de knoppen. We hebben ons eigen toeleveringsnetwerk, wiens missie het is om de toppen in hun optimale ontwikkelingsfase te oogsten wanneer de toppen vol sap zitten. Onze oogstteams zijn verantwoordelijk voor het sorteren van de knop die niet van optimale kwaliteit is op de oogstplaats. Onze maceraten worden uitsluitend bereid uit verse knoppen die direct op de oogstplaats zijn gestabiliseerd in een mengsel van water, alcohol en glycerine. We kiezen consequent voor gecertificeerde biologische ingrediënten, waaronder glycerine, waardoor ALPHAGEM het merk is met het hoogste percentage biologische ingrediënten. Ons GAMMA omvat momenteel 39 geconcentreerde geglycerineerde maceraten van knoppen en 22 complexen, geïnspireerd op het Verdrag van Gemmotherapie van Philippe Andrianne (Editions Amyris Brussel) en het resultaat van onze onderzoeksprogramma's. Elk jaar wordt ons assortiment uitgebreid met nieuwe producten. ALPHAGEM meer dan gemmotherapie ... Naast een reeks kwaliteitsvolle gemmotherapie, blijft Alphagem investeren in de zoektocht naar nieuwe producten om u dagelijks te helpen. De natuur die ons omringt is verrassend en vooral vol rijkdom. Laten we de tijd nemen om ernaar te luisteren en het te analyseren om het als model te gebruiken in ons dagelijks leven. We beheersen de natuur alleen door haar regels te volgen.
Alphagem