Huidgenezing en Pootkussentjes Balsem voor Dieren 50 gram – Alphagem

Oorspronkelijke prijs was: 13,00€.Huidige prijs is: 11,70€. Incl BTW

Dankzij de synergetische werking van Smeerwortel met Arnica, Sint-Janskruid en Goudsbloem heeft deze balsem een kalmerende en verzachtende werking op de huid en pootkussentjes.

Op voorraad

Share
EAN: 5425038960891 Categorie:
Alphagem

Productbeschrijving van AlphaGem Huidgenezing en Pootkussentjes Balsem voor Dieren 50 gram

Toepassing van AlphaGem Huidgenezing en Pootkussentjes Balsem voor Dieren 50 gram

Dankzij de synergetische werking van Smeerwortel met Arnica, Sint-Janskruid en Goudsbloem heeft deze balsem een kalmerende en verzachtende werking op de huid en pootkussentjes.

Ingrediënten van  AlphaGem Huidgenezing en Pootkussentjes Balsem voor Dieren 50 gram

Betula alba juice* (Berkensap), Symphytum officinale root extract* (Smeerwortel water), Cetearyl alcohol, Sodium lauryl sulfate (SLS), Sodium cerearyl sulfate (Lanette SX), Calendula officinalis flower extract* (Calendula), Symphytum officinale leaf extract* (Smeerwortel), Arnica montana flower extract* (Arnica), Arnica montana flower* & Helianthus annuus fruit oil extract (Zonnebloem), Hypericum perforatum flower* (Sint-Janskruid) & Helanthus annuus fruit oil (Zonnebloem), Hypericum perforatum flower extract* (Sint-Janskruid), Propolis extract*, Eucalyptus citriodora leaf oil* (Eucalyptus), Cupressus sempervirens leaf oil* (Cypres), Olife oil* (Olijfolie) en Cade oil*.
*= Van biologische afkomst.

Gebruik van  AlphaGem Huidgenezing en Pootkussentjes Balsem voor Dieren 50 gram

Aanbrengen op huid, pootkussentjes of hoeven en maximaal 2-3 maal per dag inwrijven.
Geschikt voor uitwendig gebruik.

Merk

Alphagem

ALPHAGEM is het eerste assortiment wetenschappelijke gemmotherapie We willen de kennis van de therapeutische principes van toppen vergroten en onze gebruikers de mogelijkheid geven om een ​​weloverwogen keuze te maken. Daarom stellen we de flavonoïde-analyses van elk van onze batches beschikbaar. De resultaten van deze analyses zijn in overeenstemming met de normen van de International Association of Gemmotherapy. Hierdoor is ALPHAGEM het eerste merk dat de kwaliteit van zijn toppen op een wetenschappelijke manier aantoont. De KWALITEIT van onze producten... wordt gegarandeerd door kwaliteitscontroles in de verschillende stadia van het productieproces en door strenge controle van het oogstproces van de knoppen. We hebben ons eigen toeleveringsnetwerk, wiens missie het is om de toppen in hun optimale ontwikkelingsfase te oogsten wanneer de toppen vol sap zitten. Onze oogstteams zijn verantwoordelijk voor het sorteren van de knop die niet van optimale kwaliteit is op de oogstplaats. Onze maceraten worden uitsluitend bereid uit verse knoppen die direct op de oogstplaats zijn gestabiliseerd in een mengsel van water, alcohol en glycerine. We kiezen consequent voor gecertificeerde biologische ingrediënten, waaronder glycerine, waardoor ALPHAGEM het merk is met het hoogste percentage biologische ingrediënten. Ons GAMMA omvat momenteel 39 geconcentreerde geglycerineerde maceraten van knoppen en 22 complexen, geïnspireerd op het Verdrag van Gemmotherapie van Philippe Andrianne (Editions Amyris Brussel) en het resultaat van onze onderzoeksprogramma's. Elk jaar wordt ons assortiment uitgebreid met nieuwe producten. ALPHAGEM meer dan gemmotherapie ... Naast een reeks kwaliteitsvolle gemmotherapie, blijft Alphagem investeren in de zoektocht naar nieuwe producten om u dagelijks te helpen. De natuur die ons omringt is verrassend en vooral vol rijkdom. Laten we de tijd nemen om ernaar te luisteren en het te analyseren om het als model te gebruiken in ons dagelijks leven. We beheersen de natuur alleen door haar regels te volgen.
Alphagem