RIOLIFE EYE Draagt bij tot het behoud van een normaal gezichtsvermogen.

39,50 Incl BTW

  • 1Vitamine A en vitamine B2 dragen bij tot de instandhouding van een normaal gezichtsvermogen;
  • 2Door hun antioxidatieve eigenschappen helpen selenium, vitamine B2, vitamine C en vitamine E de cellen te beschermen tegen oxidatieve stress;
  • Vitamine A is tevens goed voor het behoud van normale slijmvliezen zoals in de ogen;
  • Biotine, B1, B2, B6, B12 en vitamine C ondersteunen het normaal energieleverend metabolisme.

Op voorraad

Expiry Date: 1 June 2025

Share
EAN: 5430000149310 Categorie:
nutriphyt

Draagt bij tot het behoud van een normaal gezichtsvermogen1 en is rijk aan antioxidanten2. Riolife Eye is een voedingssupplement met een unieke combinatie van vitaminen, mineralen en plantenstoffen.

Riolife Eye is een voedingssupplement met een uitgekiende formule die een breed spectrum aan vitaminen bevat, zoals vitamine A, B1, B2, B3, B5, B6, B9 (foliumzuur), B12, C, D3 en E. Is tevens rijk aan antioxidanten2.

VITAMINES A, C EN E

Vitamine A in combinatie met vitamine C en E, helpt de gezondheid van de ogen te behouden en helpt de ooglens en retina beschermen tegen oxidatieve schade. Doorheen het leven zijn dit belangrijke nutriënten voor het behoud van een normaal gezichtsvermogen.

VITAMINE B2

Ook vitamine B2 ondersteunt het gezichtsvermogen, door zijn rol in de werking van het glutathion reductase enzym.

COMBINATIE VAN ANTIOXIDANTEN

De vitamines B2, C en E helpen de cellen te beschermen tegen oxidatieve stress. Daarnaast heeft selenium ook antioxidatieve eigenschappen door zijn rol in de normale werking van het glutathion peroxidase.

L-GLUTATHION

Riolife Eye bevat onder andere ook L-Glutathion, een tripeptide dat opgebouwd is uit drie aminozuren L-cysteïne, L-glycine en L-glutamine en dat in zijn gereduceerde vorm kortweg GSH wordt genoemd.

NUTRITIONELE INFORMATIE PER DAGDOSIS VAN 1 TABLET

 

 

L-Glutathion 20 mg
L-cysteïne 17.5 mg
L-taurine 17.5 mg
Citrus bioflavonoïde 12 mg
Luteïne 2 mg
Zeaxanthine 80 µg
Lycopeen 70 µg
Selenium 60 µg 109 %*
Vitamine A 500 µg 63 %*
Vitamine B1 1.5 mg 136 %*
Vitamine B2 1.5 mg 107 %*
Vitamine B3 7 mg 44 %*
Vitamine B5 6 mg 100 %*
Vitamine B6 1.5 mg 107 %*
Biotine (B8) 50 µg 100 %*
Foliumzuur (B9) 400 µg 200 %*
Vitamine B12 3 µg 120 %*
Vitamine C 100 mg 125 %*
Vitamine D3 2.5 µg 50 %*
Vitamine E (D-alfa-tocoferol) 7.5 mg 63 %*

 

*% RI = Referentie inname

INGREDIËNTEN: Vulstof: Microkristallijne cellulose, L-ascorbinezuur, Antiklontermiddel: Siliciumdioxide; Stearinezuur, L-Glutathion, L-cysteïne, L-taurine, Antiklontermiddel: Magnesiumstearaat, Citrus bioflavonoïde, Vulstof: Maltodextrine, D-alfa-tocoferol, Nicotinamide, Calcium-D-pantothenaat, Luteïne, Pyridoxine hydrochloride, Riboflavine, Thiamine hydrochloride, Retinol, Foliumzuur, Zeaxanthine, Lycopeen, Selenomethionine, Biotine, Cholecalciferol, Cyanocobalamine.

DOSERING

1 tablet per dag

SLIKPROBLEMEN?

De tablet mag met een pillenvergruizer worden fijn gemaakt en vermengd met voeding of vloeistof.

VOORZORG

Nierpatiënten mogen niet meer dan 200 mg vit. C per dag innemen gelet op onder andere het risico op hyperoxalemie.

Meer informatie
CNK 3091-394
Notificatienr. NUT/AS 1404/8
EAN 5430000149310

 

Merk

Nutrifyt

Nutriphyt is een gerenommeerd Belgisch bedrijf en biedt u een breed assortiment natuurlijke en zuivere gezondheidsproducten. Producten die de code van de natuur in zich dragen en die het lichaam tot diep in de cellen verzorgen en voeden. Waarvan de nutriënten zijn samengebracht in een optimale synergie en die het resultaat zijn van een diepgaande studie naar werkelijke gezondheid. Voor Nutriphyt is de gezondheid van alle mensen top prioriteit. Vanuit een oorzaakgerichte aanpak, in plaats van een symptomatische aanpak, werden onze voedingssupplementen ontwikkeld. Aandoeningen zijn vaak het resultaat van een tekort aan nutriënten. Alsook, wordt de oorzaak van chronische ziekten in realiteit zelden aangepakt, waardoor ze enkel symptomatisch behandeld worden. Vanuit die optiek werden de voedingssupplementen van Nutriphyt ontwikkeld. Onze producten voorkomen deze tekorten en ondersteunen het lichaam tot in de kern. Op die manier kunnen we aandoeningen van bij het prille begin onderdrukken en zelfs voorkomen. Onze producten worden volledig in-house ontwikkeld door gekwalificeerde medewerkers. Enkel zo kunnen we garanderen dat alles volgens puur wetenschappelijke inzichten wordt ontwikkeld. Daarnaast garanderen we ook dat alle gezondheidsproducten volledig natuurlijk zijn en streven we ernaar om ons volledige gamma 'clean label' te maken. Een zo zuiver mogelijk, natuurlijk product om je lichaam ultiem te ondersteunen, dat is Nutriphyt.
nutriphyt

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “RIOLIFE EYE Draagt bij tot het behoud van een normaal gezichtsvermogen.” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *