LINIDOL – Hormonale activiteit – Nutriphyt – 30 capsules

Oorspronkelijke prijs was: 42,70€.Huidige prijs is: 38,60€. Incl BTW

 • Hormonale activiteit
 • Lijnzaadextract met ≥ 20% lignanen;
 • Unieke combinatie met hoogwaardig broccoli extract;
 • Met gereduceerd L-Glutathion.

Op voorraad

Share
EAN: 5430000149501 Categorieën: , Tag:
nutriphyt

Draagt bij tot de regulering van de hormonale activiteit1.

Linidol is een voedingssupplement met een uitgekiende formule van hoogwaardige extracten van broccoli en lijnzaad, gecombineerd met gereduceerd L-Glutathion.

HORMONALE REGULATIE

Linidol bevat een uiterst kwalitatief lijnzaadextract, dat bijdraagt aan een goede regulatie van de hormonale activiteit. Hierbij wordt specifiek de schil van het lijnzaad gebruikt omdat deze van nature een erg hoge hoeveelheid beschikbare enterolignanen bevat.

GLUCOSINOLATEN UIT BROCCOLI

Het broccoli extract in Linidol bevat minstens 10% glucosinolaten. Naast de glucorafanen zijn hierin ook glucobrassicines aanwezig, die in het lichaam respectievelijk naar sulforafaan en naar indole-3-carbinol (IC3) en diindolylmethaan (DIM) worden omgezet.

GLUTATHION

Glutathion is gekozen ter aanvulling op de extracten. Glutathion is een zwavelhoudend eiwit dat uit de drie aminozuren L-cysteïne, L-glycine en L-glutaminezuur is opgebouwd en het best wordt toegediend in zijn monomere gereduceerde vorm.

CLEAN LABEL

Vrij van synthetische kleur- en hulpstoffen. Met enkel natuurlijke hulpstoffen en in plantaardige capsules. Kleurverschillen zijn normaal en doen geen afbreuk aan de werking.

NUTRITIONELE INFORMATIE PER DAGDOSIS VAN 1 CAPSULE

Broccoli (Brassica oleracea) 250 mg
Lijnzaad (Linum usitatissimum) 100 mg
L-Glutathion 100 mg

INGREDIËNTEN: Broccoli (Brassica oleracea), Rijstextract (Oryza sativa), Geleermiddel: Plantaardige capsule, Lijnzaad (Linum usitatissimum), L-Glutathion.

Notificatienr. PL/AS 788/13

CNK | EAN codes:

 • 30 capsules: 3697-687 | 5430000149501

DOSERING

1 capsule per dag

SLIKPROBLEMEN?

De capsule mag geopend worden en vermengd worden in een vloeistof.

VOORZORG

Niet gebruiken tijdens de zwangerschap en borstvoeding.

WETTELIJK VERPLICHTE VERMELDING OP VERPAKKING

“Voor personen met hypothyroïdie of onder schildklierbehandeling, gelieve uw arts te raadplegen” bij gebruik van Brassica oleracea (broccoli).

Meer informatie
CNK 3697-687
EAN 5430000149501
Notificatienr. PL/AS 788/13

Dit voedingssupplement is vrij van gluten.

Dit voedingssupplement bevat geen lactose.

Dit voedingssupplement is sojavrij.

Dit product bevat geen dierlijke ingrediënten. Er zijn geen dierlijke hulpstoffen gebruikt bij het productieproces, noch werden dieren gebruikt bij het testen van onze producten. Bijgevolg is dit product geschikt voor mensen die een veganistisch eetpatroon hanteren.

Dit product mag niet gebruikt worden tijdens de zwangerschap. 

Dit product mag niet gebruikt worden tijdens de borstvoeding.

Ja, dit product is clean label. Dat betekent dat dit product vrij is van synthetische kleur- en hulpstoffen. Het bevat enkel natuurlijke hulpstoffen en in geval van een coating voor neutralisatie van de smaak is ook deze natuurlijk. Kleurverschillen zijn normaal en doen geen afbreuk aan de werking.

 • Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gezonde levensstijl en een evenwichtige voeding, maar kunnen wel een goede aanvulling zijn.
 • De dagelijkse dosering niet overschrijden
 • Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren.
 • Kinderen altijd verwijzen naar het advies van een gespecialiseerde arts of orthomoleculaire therapeut
 • Raadpleeg een arts, apotheker of therapeut alvorens supplementen te gebruiken in geval van medicijngebruik, ziekte en gebruik bij kinderen
 • Dit product is geen geneesmiddel maar een gezondheidsproduct
 • Dit vervangt niet de behandeling van een arts.
 • Op een koele, droge en donkere plaats bewaren.

Merk

Nutriphyt

Nutriphyt is een gerenommeerd Belgisch bedrijf en biedt u een breed assortiment natuurlijke en zuivere gezondheidsproducten. Producten die de code van de natuur in zich dragen en die het lichaam tot diep in de cellen verzorgen en voeden. Waarvan de nutriënten zijn samengebracht in een optimale synergie en die het resultaat zijn van een diepgaande studie naar werkelijke gezondheid. Voor Nutriphyt is de gezondheid van alle mensen top prioriteit. Vanuit een oorzaakgerichte aanpak, in plaats van een symptomatische aanpak, werden onze voedingssupplementen ontwikkeld. Aandoeningen zijn vaak het resultaat van een tekort aan nutriënten. Alsook, wordt de oorzaak van chronische ziekten in realiteit zelden aangepakt, waardoor ze enkel symptomatisch behandeld worden. Vanuit die optiek werden de voedingssupplementen van Nutriphyt ontwikkeld. Onze producten voorkomen deze tekorten en ondersteunen het lichaam tot in de kern. Op die manier kunnen we aandoeningen van bij het prille begin onderdrukken en zelfs voorkomen. Onze producten worden volledig in-house ontwikkeld door gekwalificeerde medewerkers. Enkel zo kunnen we garanderen dat alles volgens puur wetenschappelijke inzichten wordt ontwikkeld. Daarnaast garanderen we ook dat alle gezondheidsproducten volledig natuurlijk zijn en streven we ernaar om ons volledige gamma 'clean label' te maken. Een zo zuiver mogelijk, natuurlijk product om je lichaam ultiem te ondersteunen, dat is Nutriphyt.
nutriphyt