Pediaperm – 60 zakjes – spijsvertering en darmen – Nutriphyt

Oorspronkelijke prijs was: 36,50€.Huidige prijs is: 33,20€. Incl BTW

Pediaperm

Helpt de spijsvertering1 en het behoud van normale (darm)slijmvliezen3 te ondersteunen.

 • 1Kurkuma helpt de spijsvertering;
 • 2Berberis vulgaris is goed voor een normale darmfunctie;
 • 3Vitamine A ondersteunt het behoud van normale slijmvliezen zoals in de darm, longen, neus, ogen en het vrouwelijk voortplantingssysteem;
 • Het extract van de paardenbloem bevordert de darmwerking en zorgt samen met kurkuma, zoethout en venkel voor een natuurlijke ondersteuning van de spijsvertering.
Share
EAN: 5430000149471 Categorieën: , ,
nutriphyt

Pediaperm bevat een uitgekiende formule van hoogwaardige vitaminen, mineralen, plantenextracten en specifieke nutriënten ter ondersteuning van de spijsvertering1, de darmwerking2 en het behoud van normale slijmvliezen3.

In een lichtere dosering voor gevoelige volwassenen, ook geschikt voor kinderen onder 6 jaar. Met toevoeging van lactase enzym, extra plantenextracten en levende humane bacteriën.

Een verantwoorde levensstijl met gezonde voeding, voldoende beweging, ontspanning en nachtrust zijn belangrijke aandachtspunten. Pediaperm past uitstekend bij dit gezondheidsbewustzijn, maar kan niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding worden gebruikt.

VARIANT VAN MUCOPERM

Pediaperm is een variant van Mucoperm in aangepaste dosis voor kinderen en gevoelige volwassenen. Bijkomend zijn enkele belangrijke stoffen toegevoegd zoals lactase enzym, verschillende goedaardige bacteriële stammen en enkele specifieke extracten uit zoethout, de paardenbloem en venkel. Zoethout en venkel zorgen namelijk voor een natuurlijke ondersteuning van het spijsverteringsstelsel, terwijl het extract van de paardenbloem de darmwerking bevordert.

NATUURLIJKE STOFFEN

Pediaperm is een uitgekiend voedingssupplement dat kort samengevat uit drie groepen natuurlijke stoffen plus een complex van goedaardige bacteriën bestaat die elkaar overlappen en aanvullen:

 • voedingsstoffen, waaronder vitamines, mineralen en aminozuren
 • enzymen
 • kruidenextracten en algen
 • goedaardige bacteriële stammen

MAGNESIUM

Pediaperm bevat onder andere een substantiële hoeveelheid goed opneembaar magnesium dat bijdraagt aan een normale proteïnesynthese en spierfunctie. Daarbij ondersteunt magnesium het lichaam om vermoeidheid tegen te gaan en het energieniveau en de elektrolytenbalans op peil te houden.

GEBRUIK

Pediaperm wordt gemengd met water/sap/zuivel of vloeibare voeding en is uitstekend opneembaar waardoor het direct beschikbaar is voor het lichaam.

CLEAN LABEL

Vrij van synthetische kleur- en hulpstoffen. Met enkel een natuurlijke suiker. Kleurverschillen zijn normaal en doen geen afbreuk aan de werking.

NUTRITIONELE INFORMATIE PER DAGDOSIS VAN 4 ZAKJES

 

 

Bifidum brevis / infantis / longum 332 mg
Lactobacillus plantarum 166 mg
Magnesium(bisglycinaat) 111.4 mg 30 %*
Zink(bisglycinaat) 1.52 mg 15 %*
Mangaan(bisglycinaat) 0.44 mg 22 %*
Selenium (selenomethionine) 10.1 µg 18 %*
Vitamine A 320 µg 40 %*
Vitamine B1 0.25 mg 23 %*
Vitamine B3 10.1 mg 63 %*
Vitamine B5 2.53 mg 42 %*
Vitamine B6 0.51 mg 36 %*
Biotine (B8) 146.7 µg 293 %*
Folaat (B9) 36.8 µg 18 %*
Vitamine B12 (methylcobalamine) 0.59 µg 24 %*
Vitamine C 25.3 mg 32 %*
Vitamine D3 0.75 µg 15 %*
Vitamine E (D-alfa-tocoferylacetaat) 2.79 mg 23 %*
Kurkuma (Curcuma longa) 101.3 mg
L-Glutamine 126.6 mg
Spiruline (Spirulina maxima) 177.3 mg
Mariadistel (Silybum marianum) 73.3 mg
Enzymcomplex 41 mg
OptiMSM® (methylsulfonylmethaan) 40.5 mg
Gamma oryzanol 38 mg
Zoethout (Glycyrrhiza glabra) 33.4 mg
Paardenbloem (Taraxacum officinale) 16.6 mg
Venkel (Foeniculum vulgare) 15 mg
Lactase enzym 8.34 mg
Alfaliponzuur 25.3 mg
Zuurbes (Berberis vulgaris) 10.1 mg
L-cysteïne 5.05 mg
L-Glutathion 5.05 mg

*% RI = Referentie inname

INGREDIËNTEN: Draagstof: Dextrose, Magnesiumbisglycinaat, Bifidum brevis / infantis / longum, Spiruline (Spirulina maxima), Lactobacillus plantarum, L-Glutamine, Kurkuma (Curcuma longa), Mariadistel (Silybum marianum), Enzymcomplex (bromelaïne, papaïne, trypsine, pancreatine, catalase, rutine, superoxidedismutase (SOD)), OptiMSM® (methylsulfonylmethaan), Gamma oryzanol, Zoethout (Glycyrrhiza glabra), Alfaliponzuur, L-ascorbinezuur, Paardenbloem (Taraxacum officinale), Venkel (Foeniculum vulgare), Zuurbes (Berberis vulgaris), Nicotinamide, Lactase enzym, Zinkbisglycinaat, Biotine, D-alfa-tocoferylacetaat, L-cysteïne hydrochloride, L-Glutathion, Mangaanbisglycinaat, Calcium-D-pantothenaat, Selenomethionine, Bètacaroteen, Pyridoxine hydrochloride, Thiamine hydrochloride, Cholecalciferol, 5MTHF-glucosamine, Methylcobalamine.

DOSERING

4 x 1 zakje per dag, mengen in een glas vloeistof of onder de voeding

INNAME

 • Best innemen in het begin van de maaltijd, opgelost in vloeistof of voeding.
  ! Niet in substanties mengen die warmer zijn dan de lichaamstemperatuur, omwille van de levende darmbacteriën!
 • Dosis voor gevoelige volwassenen en kinderen geleidelijk opbouwen van 1/2 tot max. 4 zakjes per dag.

EXTRA INFO

De draagstof dextrose is bewust toegevoegd ter bevordering van de opname van de actieve stoffen bij een mogelijk minder goed functionerend darmslijmvlies. De hoeveelheid dextrose is herleid tot de minimum nodige dosis.

WETTELIJK VERPLICHTE VERMELDING OP VERPAKKING

 • “Raadpleeg uw arts of apotheker bij gelijktijdig gebruik van anticoagulantia” bij gebruik van Curcuma longa.
 • “Niet langer dan 6 weken zonder medisch advies” bij gebruik van Glycyrrhiza glabra.
 • “Niet geschikt voor kinderen tot en met 3 jaar” bij gebruik van Foeniculum vulgare: max. 0.05 mg/kg estragol voor kinderen jonger dan 12 jaar.
Meer informatie
CNK 3571-460
EAN 5430000149471
Notificatienr. NUT/PL/AS 788/43
 • Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gezonde levensstijl en een evenwichtige voeding, maar kunnen wel een goede aanvulling zijn.
 • De dagelijkse dosering niet overschrijden
 • Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren.
 • Kinderen altijd verwijzen naar het advies van een gespecialiseerde arts of orthomoleculaire therapeut
 • Raadpleeg een arts, apotheker of therapeut alvorens supplementen te gebruiken in geval van medicijngebruik, ziekte en gebruik bij kinderen
 • Niet gebruiken bij zwangerschap of lactatie zonder consultatie van een arts
 • Dit product is geen geneesmiddel maar een gezondheidsproduct
 • Dit vervangt niet de behandeling van een arts.
 • Op een koele, droge en donkere plaats bewaren.

Merk

Nutriphyt

Nutriphyt is een gerenommeerd Belgisch bedrijf en biedt u een breed assortiment natuurlijke en zuivere gezondheidsproducten. Producten die de code van de natuur in zich dragen en die het lichaam tot diep in de cellen verzorgen en voeden. Waarvan de nutriënten zijn samengebracht in een optimale synergie en die het resultaat zijn van een diepgaande studie naar werkelijke gezondheid. Voor Nutriphyt is de gezondheid van alle mensen top prioriteit. Vanuit een oorzaakgerichte aanpak, in plaats van een symptomatische aanpak, werden onze voedingssupplementen ontwikkeld. Aandoeningen zijn vaak het resultaat van een tekort aan nutriënten. Alsook, wordt de oorzaak van chronische ziekten in realiteit zelden aangepakt, waardoor ze enkel symptomatisch behandeld worden. Vanuit die optiek werden de voedingssupplementen van Nutriphyt ontwikkeld. Onze producten voorkomen deze tekorten en ondersteunen het lichaam tot in de kern. Op die manier kunnen we aandoeningen van bij het prille begin onderdrukken en zelfs voorkomen. Onze producten worden volledig in-house ontwikkeld door gekwalificeerde medewerkers. Enkel zo kunnen we garanderen dat alles volgens puur wetenschappelijke inzichten wordt ontwikkeld. Daarnaast garanderen we ook dat alle gezondheidsproducten volledig natuurlijk zijn en streven we ernaar om ons volledige gamma 'clean label' te maken. Een zo zuiver mogelijk, natuurlijk product om je lichaam ultiem te ondersteunen, dat is Nutriphyt.
nutriphyt