Mucoperm – 60 zakjes – spijsvertering – Nutriphyt

Oorspronkelijke prijs was: 45,90€.Huidige prijs is: 41,31€. Incl BTW

Mucoperm

Helpt de spijsvertering1 en het behoud van normale (darm)slijmvliezen3 te ondersteunen.

 • 1Kurkuma helpt de spijsvertering;
 • 2Berberis vulgaris is goed voor een normale darmfunctie;
 • 3Vitamine A ondersteunt het behoud van normale slijmvliezen zoals in de darm, longen, neus, ogen en het vrouwelijk voorplantingssysteem.
Share
EAN: 5430000149396 Categorieën: , ,
nutriphyt

Helpt de spijsvertering1 en het behoud van normale slijmvliezen2 te ondersteunen. Mucoperm is een voedingssupplement met een uitgekiende formule van hoogwaardige vitaminen, mineralen, plantenextracten en specifieke nutriënten ter ondersteuning van de spijsvertering1, de natuurlijke weerstand3 en het behoud van normale slijmvliezen2.

Een verantwoorde levensstijl met gezonde voeding, voldoende beweging, ontspanning en nachtrust zijn belangrijke aandachtspunten. Mucoperm past uitstekend bij dit gezondheidsbewustzijn, maar kan niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding worden gebruikt.

NATUURLIJKE STOFFEN

Mucoperm is een uitgekiend voedingssupplement dat kort samengevat uit drie groepen natuurlijke stoffen bestaat die elkaar overlappen en aanvullen:

 • voedingsstoffen, waaronder vitamines, mineralen en aminozuren
 • enzymen
 • kruidenextracten en algen

MAGNESIUM

Mucoperm bevat onder andere een substantiële hoeveelheid goed opneembaar magnesium dat bijdraagt aan een normale proteïnesynthese en spierfunctie.
Daarbij ondersteunt magnesium het lichaam om vermoeidheid tegen te gaan en het energieniveau en de elektrolytenbalans op peil te houden.

GEBRUIK

Mucoperm wordt gemengd met water/sap/zuivel of vloeibare voeding en is uitstekend opneembaar waardoor het direct beschikbaar is voor het lichaam.

CLEAN LABEL

Vrij van synthetische kleur- en hulpstoffen. Met enkel natuurlijk appelpoeder. Kleurverschillen zijn normaal en doen geen afbreuk aan de werking.

NUTRITIONELE INFORMATIE PER DAGDOSIS VAN 3 ZAKJES

 

Magnesium(bisglycinaat) 250.7 mg 67 %*
Zink(bisglycinaat) 3.42 mg 34 %*
Mangaan(bisglycinaat) 1 mg 50 %*
Selenium (selenomethionine) 22.8 µg 41 %*
Vitamine A 720 µg 90 %*
Vitamine B1 0.57 mg 52 %*
Vitamine B3 22.8 mg 143 %*
Vitamine B5 5.7 mg 95 %*
Vitamine B6 1.14 mg 81 %*
Biotine (B8) 330 µg 660 %*
Folaat (B9) 81 µg 41 %*
Vitamine B12 (methylcobalamine) 1.14 µg 46 %*
Vitamine C 57 mg 71 %*
Vitamine D3 1.14 µg 23 %*
Vitamine E (D-alfa-tocoferylacetaat) 5.7 mg 48 %*
Kurkuma (Curcuma longa) 227.9 mg
L-Glutamine 285 mg
Spiruline (Spirulina maxima) 398.8 mg
Mariadistel (Silybum marianum) 165 mg
Enzymcomplex 108.5 mg
OptiMSM® (methylsulfonylmethaan) 91.2 mg
Gamma oryzanol 85.5 mg
Alfaliponzuur 57 mg
Zuurbes (Berberis vulgaris) 22.8 mg
L-cysteïne 11.4 mg
L-Glutathion 11.4 mg

*% RI = Referentie inname

INGREDIËNTEN: Draagstof: Dextrose, Magnesiumbisglycinaat, Spiruline (Spirulina maxima), L-Glutamine, Kurkuma (Curcuma longa), Mariadistel (Silybum marianum), Enzymcomplex (bromelaïne, papaïne, trypsine, pancreatine, catalase, rutine, superoxidedismutase (SOD)), OptiMSM® (methylsulfonylmethaan), Gamma oryzanol, Alfaliponzuur, L-ascorbinezuur, Zuurbes (Berberis vulgaris), Nicotinamide, Zinkbisglycinaat, Biotine, D-alfa-tocoferylacetaat, L-cysteïne hydrochloride, L-Glutathion, Mangaanbisglycinaat, Calcium-D-pantothenaat, Selenomethionine, Bètacaroteen, Pyridoxine hydrochloride, Thiamine hydrochloride, Cholecalciferol, 5MTHF-glucosamine, Methylcobalamine.

DOSERING

3 x 1 zakje per dag, mengen in een glas vloeistof of yoghurt

INNAME

 • Best innemen in het begin van de maaltijd, opgelost in vloeistof of voeding.
 • Dosis geleidelijk opbouwen van 1 tot max. 3 zakjes per dag.
  Aanbevolen gebruik:
  1e week: 1 zakje per dag, 2e week: 2 zakjes per dag.
  Indien nodig nadien tot max. 3 zakjes per dag.

EXTRA INFO

 • De draagstof dextrose is bewust toegevoegd ter bevordering van de opname van de actieve stoffen. De hoeveelheid dextrose is herleid tot de minimum nodige dosis van 2.98 g per zakje.
 • Voor mensen die suikers mijden om persoonlijke of medische redenen bestaat er ook Mucoperm Apple+ (met als draagstof een natuurlijk appelpoeder i.p.v. dextrose).

WETTELIJK VERPLICHTE VERMELDING OP VERPAKKING

“Raadpleeg uw arts of apotheker bij gelijktijdig gebruik van anticoagulantia” bij gebruik van Curcuma longa.

CNK3534-211

EAN5430000149396

Notificatienr.NUT/PL/AS 788/41

Dit voedingssupplement is vrij van gluten.

Dit voedingssupplement bevat geen lactose.

Dit voedingssupplement is sojavrij.

Ja, dit product is clean label. Dat betekent dat dit product vrij is van synthetische kleur- en hulpstoffen. Het bevat enkel natuurlijke hulpstoffen en in geval van een coating voor neutralisatie van de smaak is ook deze natuurlijk. Kleurverschillen zijn normaal en doen geen afbreuk aan de werking.

 • Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gezonde levensstijl en een evenwichtige voeding, maar kunnen wel een goede aanvulling zijn.
 • De dagelijkse dosering niet overschrijden
 • Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren.
 • Kinderen altijd verwijzen naar het advies van een gespecialiseerde arts of orthomoleculaire therapeut
 • Raadpleeg een arts, apotheker of therapeut alvorens supplementen te gebruiken in geval van medicijngebruik, ziekte en gebruik bij kinderen
 • Niet gebruiken bij zwangerschap of lactatie zonder consultatie van een arts
 • Dit product is geen geneesmiddel maar een gezondheidsproduct
 • Dit vervangt niet de behandeling van een arts.
 • Op een koele, droge en donkere plaats bewaren.

Merk

Nutriphyt

Nutriphyt is een gerenommeerd Belgisch bedrijf en biedt u een breed assortiment natuurlijke en zuivere gezondheidsproducten. Producten die de code van de natuur in zich dragen en die het lichaam tot diep in de cellen verzorgen en voeden. Waarvan de nutriënten zijn samengebracht in een optimale synergie en die het resultaat zijn van een diepgaande studie naar werkelijke gezondheid. Voor Nutriphyt is de gezondheid van alle mensen top prioriteit. Vanuit een oorzaakgerichte aanpak, in plaats van een symptomatische aanpak, werden onze voedingssupplementen ontwikkeld. Aandoeningen zijn vaak het resultaat van een tekort aan nutriënten. Alsook, wordt de oorzaak van chronische ziekten in realiteit zelden aangepakt, waardoor ze enkel symptomatisch behandeld worden. Vanuit die optiek werden de voedingssupplementen van Nutriphyt ontwikkeld. Onze producten voorkomen deze tekorten en ondersteunen het lichaam tot in de kern. Op die manier kunnen we aandoeningen van bij het prille begin onderdrukken en zelfs voorkomen. Onze producten worden volledig in-house ontwikkeld door gekwalificeerde medewerkers. Enkel zo kunnen we garanderen dat alles volgens puur wetenschappelijke inzichten wordt ontwikkeld. Daarnaast garanderen we ook dat alle gezondheidsproducten volledig natuurlijk zijn en streven we ernaar om ons volledige gamma 'clean label' te maken. Een zo zuiver mogelijk, natuurlijk product om je lichaam ultiem te ondersteunen, dat is Nutriphyt.
nutriphyt