OLEOTENS – 60 capsules – Natuurlijke ondersteuning voor hart en bloedvaten

Oorspronkelijke prijs was: 42,40€.Huidige prijs is: 38,16€. Incl BTW

Oleotens

Natuurlijke ondersteuning voor hart en bloedvaten1.

 • 1Extracten uit de zeeden en wijnstok ondersteunen de normale gezondheid van hart en bloedvaten;
 • 2Het olijfboomextract draagt bij tot het in stand houden van de normale bloeddruk;
 • Het duizendblad helpt bij het behouden van een normale vasculaire gezondheid en het in stand houden van normale cholesterolgehalten in het bloed;
 • Plantaardige extracten gecombineerd met co-enzym Q10, vitamine K2, vitamine D3, taurine en magnesium.
Share
nutriphyt

Natuurlijke ondersteuning voor hart en bloedvaten1. Oleotens is een voedingssupplement dat op natuurlijke wijze een ondersteuning biedt voor hart en bloedvaten1. Draagt tevens bij tot de instandhouding van de normale bloeddruk2.

Oleotens is een complex van plantaardige extracten gecombineerd met co-enzym Q10, vitamine K2, vitamine D3, taurine en magnesium dat een natuurlijke ondersteuning biedt voor de gezondheid van hart en bloedvaten1 en helpt de normale bloeddruk in stand te houden2.

OLIJFBOOM EN WIJNSTOK

De kern van Oleotens bestaat uit een complex van plantaardige extracten waaronder olijfboom (Olea europaea) en wijnstok (Vitis vinifera). Het olijfboomextract in Oleotens werd geselecteerd omwille van zijn hoge concentratie aan olijfolie-fenolen. Eén van deze fenolen is oleuropein, dat de normale bloeddruk helpt in stand te houden. Daarnaast bevat Oleotens ook een substantiële hoeveelheid anthocyanen en polyfenolen uit de wijnstok met antioxidatieve eigenschappen. Samen met het zeedenextract ondersteunt de wijnstok de normale gezondheid van hart en bloedvaten.

MAGNESIUM

Oleotens bevat tevens een substantiële hoeveelheid magnesium in goed opneembare vorm. Zo draagt magnesium bij tot de instandhouding van de normale balans in de water- en mineralenhuishouding. Daarnaast optimaliseert magnesium ook de overdracht van zenuwimpulsen en draagt zo bij tot de normale werking van het zenuwstelsel.

Samenstelling

NUTRITIONELE INFORMATIE PER DAGDOSIS VAN 2 TABLETTEN

Olijfboom (Olea europaea) 250 mg
Wijnstok (Vitis vinifera) 160 mg
Duizendblad (Achillea millefolium) 100 mg
Paardenbloem (Taraxacum officinale) 100 mg
Zeeden (Pinus maritima) 75 mg 30 mg OPC’s
Taurine 200 mg
Co-enzym Q10 20 mg
Magnesium(bisglycinaat) 100 mg 27 %*
Vitamine K2 50 µg 67 %*
Vitamine D3 2 µg 40 %*

*% RI = Referentie inname

INGREDIËNTEN: Vulstof: Microkristallijne cellulose, Magnesiumbisglycinaat, Olijfboom (Olea europaea), Taurine, Wijnstok (Vitis vinifera), Duizendblad (Achillea millefolium), Paardenbloem (Taraxacum officinale), Zeeden (Pinus maritima), Menaquinone, Glansmiddel: CM004Clear (Hydroxypropyl(methyl)cellulose, Inuline, Talk, Miglyol), Co-enzym Q10, Antiklontermiddel: Magnesiumstearaat; Siliciumdioxide, Cholecalciferol.

DOSERING

2 tabletten per dag

OLEOTENS

SLIKPROBLEMEN?

 • De tablet kan in tweeën gebroken worden.
 • De tablet mag fijn gekauwd worden.
 • De tablet mag met een pillenvergruizer worden fijn gemaakt en vermengd met voeding of vloeistof.
Meer informatie
CNK 3491-180
Notificatienr. NUT/PL/AS 1404/12
EAN 5430000149358
 • Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gezonde levensstijl en een evenwichtige voeding, maar kunnen wel een goede aanvulling zijn.
 • De dagelijkse dosering niet overschrijden
 • Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren.
 • Kinderen altijd verwijzen naar het advies van een gespecialiseerde arts of orthomoleculaire therapeut
 • Raadpleeg een arts, apotheker of therapeut alvorens supplementen te gebruiken in geval van medicijngebruik, ziekte en gebruik bij kinderen
 • Niet gebruiken bij zwangerschap of lactatie zonder consultatie van een arts
 • Dit product is geen geneesmiddel maar een gezondheidsproduct
 • Dit vervangt niet de behandeling van een arts.
 • Op een koele, droge en donkere plaats bewaren.

Merk

Nutriphyt

Nutriphyt is een gerenommeerd Belgisch bedrijf en biedt u een breed assortiment natuurlijke en zuivere gezondheidsproducten. Producten die de code van de natuur in zich dragen en die het lichaam tot diep in de cellen verzorgen en voeden. Waarvan de nutriënten zijn samengebracht in een optimale synergie en die het resultaat zijn van een diepgaande studie naar werkelijke gezondheid. Voor Nutriphyt is de gezondheid van alle mensen top prioriteit. Vanuit een oorzaakgerichte aanpak, in plaats van een symptomatische aanpak, werden onze voedingssupplementen ontwikkeld. Aandoeningen zijn vaak het resultaat van een tekort aan nutriënten. Alsook, wordt de oorzaak van chronische ziekten in realiteit zelden aangepakt, waardoor ze enkel symptomatisch behandeld worden. Vanuit die optiek werden de voedingssupplementen van Nutriphyt ontwikkeld. Onze producten voorkomen deze tekorten en ondersteunen het lichaam tot in de kern. Op die manier kunnen we aandoeningen van bij het prille begin onderdrukken en zelfs voorkomen. Onze producten worden volledig in-house ontwikkeld door gekwalificeerde medewerkers. Enkel zo kunnen we garanderen dat alles volgens puur wetenschappelijke inzichten wordt ontwikkeld. Daarnaast garanderen we ook dat alle gezondheidsproducten volledig natuurlijk zijn en streven we ernaar om ons volledige gamma 'clean label' te maken. Een zo zuiver mogelijk, natuurlijk product om je lichaam ultiem te ondersteunen, dat is Nutriphyt.
nutriphyt